23 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Περήφανος για την κόρη του ο Γιαννακόπουλος: Της είπαν να γίνει Ολυμπιακός κι έβαλε τρίποντο από τα αποδυτήρια

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, κόρη του γνωστού προέδρου του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακοπούλου, έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε έναν υποστηρικτή του Ολυμπιακού που την προέτρεψε να αλλάξει ομάδα και να υποστηρίξει τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος του Ολυμπιακού της έστειλε μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο θρύλος, άσε τον λούζερ σύλλογο και έλα στον θρύλο τον θεό!».

Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Η Απάντηση με το Κύπελλο της Ευρωλίγκας

Η Δέσποινα ανέβασε μια φωτογραφία με το κύπελλο της Ευρωλίγκας και απάντησε: «Για να μην δω Ευρωπαϊκό ποτέ στη ζωή μου;». Με αυτόν τον τρόπο, υπενθύμισε στον οπαδό του Ολυμπιακού τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του Παναθηναϊκού, δείχνοντας την αφοσίωσή της στην ομάδα.

Η Αγάπη για τον Παναθηναϊκό

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της, δείχνει τη μεγάλη της αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας με κάθε ευκαιρία και συμμετέχει ενεργά στη στήριξη του Παναθηναϊκού.

Τέλος είχε προβλέψει ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτούσε την Ευρωλίγκα πριν από τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που και τελικά συνέβη!

Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την κόρη του Γιαννακόπουλου: Η καλλονή Δέσποινα, η χλιδάτη ζωή και η σχέση με τον μπαμπά

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τον συνόδευσε στο Βερολίνο, όπου ο Παναθηναϊκόςε κέρδισε το τρόπαιο του Final Four, χθες, Κυριακή, το βράδυ.

Όπως φαίνεται, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα του και όπως φαίνεται το έχει μεταδώσει και στα παιδιά του, Δέσποινα και Παύλο, τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Ιωάννα Μαροσούλη.

 

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Σαν 19χρονη: Η Μενεγάκη βγήκε στο κέντρο της Αθήνας μα φαρδιά ρούχα και της «έσβnσε» όλες

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει επιλέξει να μη βρίσκεται σε κάποιο...

Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά από αρκετά χρόνια

Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά από αρκετά χρόνια. Το πρωί της Παρασκευής παρουσιάστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μια φωτογραφία της...

Σία Κοσιώνη: Η υπέροχη εμφάνιση της με κουστούμι

Η Σία Κοσιώνη δημιούργησε το διαχρονικό και αλάνθαστο office look. Τάσεις έρχονται και φεύγουν, αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στο street style και νέοι συνδυασμοί παρουσιάζονται ώστε να...

Στο Νοσοκομείο η κόρη της Άννας Βίσση, μεγάλη ανησυχία για τη Σοφία Καρβέλα – Η κατάσταση της υγείας της

Η Σοφία Καρβέλα φαίνεται πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο, όπως αποκάλυψε η ίδια. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μοιράστηκε ένα...

Ξεσπά η Ανθή Βούλγαρη για την απάτη με ψεύτικες ποpνογραφικές εικόνες μέσω τεχνητής νοημοσύνης: «Ήταν σοκαριστικό όταν το αντίκρισα»

Μια νέα μορφή διαδικτυακής απάτης έχει σοκάρει το ελληνικό κοινό, καθώς χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI), άγνωστοι δημιουργούν ψευδείς ποpνογραφικές εικόνες με πρόσωπα γνωστών...
spot_img