21.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

SpoilerTv: Η γη της ελιάς – Ένα ταξίδι φέρνει μια σύλληψη και χαλάει δύο γάμους

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Ποιοι φτάνουν να χωρίσουν εξαιτίας ενός ταξιδιού;

Δοκιμασίες περιμένουν τα ζευγάρια στη σειρά Η γη της ελιάς στον τέταρτο κύκλο.

Ήδη το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σεζόν ήταν γεμάτο νέα πρόσωπα αλλά και δύσκολες καταστάσεις για τους ήρωες του δημοφιλούς σίριαλ του Mega, που υπογράφει στο σενάριο η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου.

Σύμφωνα με το TV24  δύο ζευγάρια θα χωρίσουν στα νέα επεισόδια εξαιτίας ενός ταξιδιού που θα σταθεί αφορμή να φανούν οι τεράστιες διαφορές τους.

Η γη της ελιάς: Ένα ταξίδι φέρνει χωρισμούς!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Μαρίας Μεταξητινού, ο Χρήστος προκειμένου να ξεπεράσει την Αριάδνη θα προτείνει στην Αφροδίτη να πάνε ένα ταξίδι και μάλιστα στην Κυανή Ακτή με αυτοκίνητο και να επισκεφτούν τα κοσμοπολίτικα θέρετρα όπως το Μονακό και το Σαν Τροπέ.

Η Αφροδίτη ενθουσιάζεται και σπεύδει να το μοιραστεί με όποιον βρίσκει. Στον δρόμο της έπεσε η Ειρήνη που ζηλεύει την ιδέα και της λέει ότι θέλει να πάει κι εκείνη με τον Παρασκευά.

Η γιατρός συμφωνεί αμέσως και την προσκαλεί χωρίς να ρωτήσει τον Χρήστο.

Η Ειρήνη ανακοινώνει στον πατέρα της ότι θέλει να πάει ταξίδι με τον Παρασκευά και ο Δημοσθένης όχι μόνο συμφωνεί αλλά γίνεται και… χορηγός του ταξιδιού.

Η Ειρήνη ανακοινώνει στον Δημοσθένη ότι θα πάει ταξίδι με τον Παρασκευά και ο πατέρας της θέλει να τους το κάνει δώρο

Η Αφροδίτη ενημερώνει τελευταία στιγμή τον Χρήστο ότι θα έχουν παρέα κάτι που φυσικά τον δυσαρεστεί αφάνταστα παρά το ότι η σύζυγός του πιστεύει ότι το νεαρό ζευγάρι θα τους… διασκεδάσει.

Η Αφροδίτη ανακοινώνει τελευταία στιγμή στον Χρήστο ότι μαζί τους στο ταξίδι θα είναι η Ειρήνη και ο Παρασκευάς

Σύμφωνα με το spoiler όμως, ο χαρακτήρας της Ειρήνης θα τινάξει τα πάντα στον αέρα!

Η Ειρήνη ξεφεύγει και καταφεύγει στην κλοπή

Στο περιβόητο αυτό ταξίδι η Ειρήνη θα βγάλει τον κακό της εαυτό και ο Παρασκευάς θα προσπαθεί να τη μάθει να συμπεριφέρεται. Μάταια όμως.

Στο Μονακό, η Ειρήνη θα πάθε εμμονή με το καζίνο και θα θελήσει να παίξει κάτι που ο Παρασκευάς της απαγορεύει. Εκείνη όμως θα τον παρακούσει, θα πάει κρυφά και ο Παρασκευάς θα την πιάσει στα πράσα.

Το ζευγάρι σκοτώνεται ενώ ο Χρήστος -που έχει ήδη μετανιώσει για το ταξίδι- με την Αφροδίτη προσπαθούν να λειτουργήσουν «πυροσβεστικά».

Δεν τα καταφέρνουν. Η ατίθαση και κακομαθημένη Ειρήνη σε μια έξαρση αντεκδίκησης προς τον Παρασκευά θυμάται τις παλιές της «συνήθειες». Έτσι μπαίνει σε ένα μαγαζί και κλέβει.

Όμως θα είναι άτυχη γιατί την πιάνουν και την οδηγούν στην Αστυνομία.

Παρασκευάς, Χρήστος και Αφροδίτη προσπαθούν να τη γλιτώσουν δίνοντας όλα τους τα χρήματα για να καλύψουν την εγγύηση αποφυλάκισής της.

Μετά από αυτό ο Παρασκευάς τη χωρίζει ενώ και ο Χρήστος με την Αφροδίτη έχουν έναν τεράστιο τσακωμό με αποτέλεσμα τα ζευγάρια να γυρίσουν στη Μάνη «σκοτωμένα» και χωρισμένα!

 

 

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Με απώλειες το νέο «The Voice»: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ άφησαν εκτός τον Σάκη Ρουβά

Επιβεβαιώθηκε από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά που ήθελε τον ΣΚΑΪ να έχει καταλήξει στην τετράδα των κριτών του νέου «The Voice»...

«Εγώ όμως τη θέλω»: Η πρόταση «βóμβα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Ελένη, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή...

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Σας αρέσουν τα αγόρια βλέπω, έχετε εμμονή με τα αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπής, “Super Κατερίνα”. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων,...

Κανείς δεν το περίμενε: Αuτοί είναι οι 4 νέοι κριτές του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί ο αγώνας αναζήτησης κριτών για τον νέο κύκλο του «The Voice» που έρχεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα στον ΣΚΑΪ,...

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τις τηλεοπτικές της κόρες!

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, θα κάνει πρεμιέρα τον...
spot_img