25.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έγινα καλός πατέρας γιατί με μεγάλωσε μια δυνατή και στοργική μητέρα»

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Η μητέρα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και στην προσωπικότητά μας. Η αγάπη, η υποστήριξη και οι αξίες που μεταδίδει μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό το πώς θα γίνουμε και εμείς γονείς στο μέλλον. Ένας μπαμπάς, ο οποίος έχει υπέροχη σχέση με τα παιδιά του, μοιράζεται το πώς η μαμά του επηρέασε το πώς βιώνει την πατρότητα.

«Μαμά, είσαι η γυναίκα που μου έδωσε ζωή, η γυναίκα που με έφερε σε αυτόν τον κόσμο, η γυναίκα που με μεγάλωσε και μου δίδαξε πώς να χρησιμοποιώ την δύναμή μου για προστατεύω και όχι να καταστρέφω.

Είσαι ο λόγος που είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει πόσο ευγνώμων είμαι που έχω μια τόσο καταπληκτική γυναίκα σαν εσένα στη ζωή μου.

Θυμάμαι όλες τις φορές που με υποστήριξες, με άκουσες και μου έδωσες θάρρος στις δύσκολες στιγμές. Η καλοσύνη και η υπομονή σου είναι για μένα πάντα πηγή έμπνευσης. Εσύ μου έδειξες ότι η στοργή είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε στους γύρω μας.

Και αυτό προσπαθώ να προσφέρω καθημερινά στα παιδιά μου και στην γυναίκα μου.

Αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, καθώς προσπαθώ να γίνω ο καλύτερος μπαμπάς που μπορώ, συνειδητοποιώ πόσο σημαντική υπήρξες για μένα. Η αγάπη, η υπομονή και οι διδασκαλίες σου με έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ. Κάθε φορά που περνάω χρόνο με το παιδί μου, σκέφτομαι όλα όσα έμαθα από εσένα: πώς να είμαι παρών, πώς να προσφέρω αγάπη και στήριξη, αλλά και πώς να διαχειρίζομαι τις προκλήσεις με θετικότητα και αποτελεσματικότητα.

Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες για να με μεγαλώσεις και για την καθοδήγηση που μού παρείχες. Ελπίζω να μπορώ να γίνω και εγώ για το παιδί μου ο μπαμπάς που υπήρξες εσύ για μένα. Η στήριξή σου είναι ανεκτίμητη και εκτιμώ αληθινά όλη την αγάπη και τις θυσίες που έχεις κάνει.

Μια μεγάλη αγκαλιά και χιλιάδες ευχαριστίες!

Με πολλή αγάπη,

Ο γιος σου»

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Μουσικοθεραπεία: Αντιμετωπίζοντας τον αυτισμό διαφορετικά

Τα οφέλη της μουσικής για τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού Αυτισμός Ο αυτισμός ορίζεται ως μία διαταραχή της οποίας τα συμπτώματα διαφέρουν ανάλογα με τη...

Η επιστήμη μίλησε: Η απώλεια ενός σκύλου πληγώνει όσο η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου

Όσοι έχετε σκύλο ή γάτα γνωρίζετε πως δεν είναι απλά ένα κατοικίδιο, είναι ένα ισότιμο μέλος για την οικογένεια σας. Ο πόνος της απώλειας σύμφωνα...

Μια ζωή μαζί: Η αγάπη μου για τη βασίλισσά μου

Ήμουν 21 χρονών όταν την γνώρισα. Μόλις την είδα να μπαίνει στην αίθουσα το κατάλαβα. Δεν χρειάστηκε καν να ρωτήσω ποια είναι. Σκέφτηκα «αυτή είναι...
spot_img