21.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται επανασύνδεση: Ένας πρώην επιστρέφει για αυτά τα 2 ζώδια μέσα στον Αύγουστο

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, το χάος βρίσκεται συχνά προ των πυλών για τα περισσότερα ζώδια.

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, πολλά ζώδια συχνά αντιμετωπίζουν καταστάσεις χάους. Αν και ο ανάδρομος Ερμής είναι κυρίως γνωστός για τα τεχνολογικά προβλήματα και τις παρεξηγήσεις που προκαλεί, συχνά συνοδεύεται και από την ξαφνική επανεμφάνιση πρώην συντρόφων.

«Ο ανάδρομος Ερμής συχνά συμπίπτει με την κατάρρευση πραγμάτων, που μπορεί να περιλαμβάνει μηχανήματα, ιδέες, τεχνολογία – ακόμη και σχέσεις», εξήγησε η αστρολόγος Leslie Hale. «Ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται να έχει μοιραίες επιπτώσεις, όπως όλοι οι ανάδρομοι πλανήτες.

Μερικές φορές αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει ξανά κοντά ανθρώπους που προορίζονται να είναι μαζί. Άλλες φορές ολοκληρώνει σχέσεις που είναι γραφτό να τελειώσουν»

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, αξιολογούμε το παρελθόν μας και φτάνουμε στο σημείο να επανασυνδεθούμε με άλλους (είτε θέλουμε είτε όχι). Έτσι, μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά ο πρώην σας στείλει μήνυμα – ειδικά αν είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Haley Comet, υπάρχουν δύο ζώδια που είναι πιο πιθανό να ακούσουν νέα από έναν πρώην κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης του Ερμή τον Αύγουστο του 2024.

Tα ζώδια που μπορεί να δουν έναν πρώην να επιστρέφει μέσα στον Αύγουστο

Ιχθύες

Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, μην εκπλαγείς αν ένας από τους πρώην σου εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου αυτόν τον μήνα. Σύμφωνα με την Comet, «ο Ερμής θα είναι πιθανότατα ανάδρομος στον 7ο οίκο σου», που σημαίνει ότι θα κάνεις σκέψεις για παλιές σχέσεις, εξήγησε η Comet.

Πρόσθεσε ότι «ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη», οπότε η αλληλεπίδραση με τον/την πρώην θα μπορούσε να είναι απλώς μία «φιλική επικοινωνία».

Με τον «Κρόνο στο πλευρό σου», η Comet παροτρύνει τους Ιχθύες να είναι προσεκτικοί για το πού επιλέγουν να επενδύσουν την ενέργειά τους. Γιατί αν ο πρώην σου δεν σε υποστηρίζει και δεν σου προσφέρει σταθερότητα, τότε πιθανότατα σπαταλάς τον χρόνο σου στη λάθος σχέση.

 

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Άση Μπήλιου: Αλλάζουν τα πάντα στο τέλος Σεπτεμβρίου για 3 ζώδια

Η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στις ευχάριστες εκπλήξεις, που έρχονται για τα ζώδια με μια συγκεκριμένη όψη, που τα φέρνει όλα τούμπα σε αυτό το...

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης – «Κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σας»

Η έκλειψη της Σελήνης είναι ένα αστρολογικό γεγονός που φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις, έντονη σύγχυση, πιέσεις, απαιτήσεις, ξαφνικές καταστάσεις και μεγάλες προσδοκίες, ενώ ξεκινά ένα...

«Δέστε» τις ζώνες σας: Ζυγοί και άλλα δύο ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη

Το λιγότερο χαοτικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αστρολογικό σας περιβάλλον τους τελευταίους μήνες και αυτό οφειλόταν σε διαδοχικές φορτισμένες διελεύσεις και σε πολλούς πλανήτες...

Υπάρχουν 3 ζώδια των οποίων η ζωή θα είναι εντελώς διαφορετική έως το τέλος Σεπτεμβρίου – «Να περιμένουν συναρπαστικά νέα»

Αναμφίβολα το αστρολογικό περιβάλλον τους τελευταίους μήνες ήταν λίγο χαοτικό. Αυτό οφειλόταν σε διαδοχικές φορτισμένες διελεύσεις και σε πολλούς πλανήτες που ήταν σε ανάδρομη πορεία....

Σας έφεξε: Τύχη βουνό για ορισμένα ζώδια – Ετοιμαστείτε να υποδεχθήκε πολλά λeφτά το 2025

Το 2025 για ορισμένα ζώδια αναμένεται να είναι πολύ τυχερό, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις θα φέρει πολλά λεφτά, τα οποία θα τους αλλάξουν...
spot_img