22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Άγιος Έρωτας: Ο ισχυρός Παύλος Μαρκόπουλος αποκαλύπτει – «Η διαδρομή του είναι απρόβλεπτη»

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Ο Δημήτρης Παπανικολάου δίνει μια πρώτη εικόνα για τον ήρωά του

Τα γυρίσματα για τη δραματική σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, έχουν ήδη ξεκινήσει με τους ηθοποιούς να αποκαλύπτουν σιγά σιγά τον ρόλο τους.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου υποδύεται τον Παύλο Μαρκόπουλο, έναν ισχυρό και πλούσιο άντρα της τοπικής κοινωνίας όπου η κόρη του είναι η Χλόη (Δανάη Παππά).

Προφανώς η εξουσία που έχει στα χέρια του μόνο αθώο δεν τον κάνουν και όπως αναφέρει και ο ίδιος η διαδρομή του Παύλου θα είναι απρόβλεπτη και μεγάλη.

«Ο Παύλος Μαρκόπουλος είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον τόπο του. Αλλά και με πολλές αδυναμίες! Η διαδρομή του είναι μεγάλη και απρόβλεπτη!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Άγιος Έρωτας – Ο ρόλος του Δημήτρη Παπανικολάου

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μιλώντας για τον ρόλο του ως Παύλος Μαρκόπουλος στον Άγιο Έρωτα, είπε: «Μου τράβηξε την προσοχή αμέσως το πολύπλοκο του χαρακτήρα.

Δηλαδή διαβάζοντας, είδα ότι είναι σαν να έχει ένα διαφορετικό ξεχωριστό πρόσωπο προς κάθε του επαφή και σχέση, είναι άλλος.

Και ξεχώρισα πάνω από όλα το πώς χτυπήθηκε από αυτό που ο ίδιος αντιλαμβάνεται ως προδοσία της αγαπημένης του κόρης.

Ακριβώς επειδή πρόκειται ίσως για το μοναδικό τόσο δικό του και αγαπημένο πρόσωπο.

Γιατί την ξεχωρίζει και από τα παιδιά του».

Άγιος Έρωτας – Η υπόθεση

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Άγιος Έρωτας: Οι ηθοποιοί της σειράς

Το στόρι είναι αυτό που λέμε cheesy! Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά.

Κανείς δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί διψώντας για εκδίκηση. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.

Πιο cheesy ακόμα το καστ που απαρτίζεται από εξαιρετικούς ηθοποιούς ιδανικούς για να κάνουν «βουτιά» σε μια άλλη εποχή όπως αυτή που διαδραματίζεται η σειρά:

Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ελευθερία Πάλλα, Ηλίας Βαλάσης, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου.

Μάλιστα μετά από καιρό στο καστ θα δούμε και τη Μαρίνα Ψάλτη αλλά και την Καλλιρόη Μυριαγκού, την αγαπημένη «Ματίνα Μανταρινάκη» με το εξαιρετικό ταλέντο στους δραματικούς ρόλους.

 

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Με απώλειες το νέο «The Voice»: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ άφησαν εκτός τον Σάκη Ρουβά

Επιβεβαιώθηκε από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά που ήθελε τον ΣΚΑΪ να έχει καταλήξει στην τετράδα των κριτών του νέου «The Voice»...

«Εγώ όμως τη θέλω»: Η πρόταση «βóμβα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Ελένη, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή...

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Σας αρέσουν τα αγόρια βλέπω, έχετε εμμονή με τα αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπής, “Super Κατερίνα”. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων,...

Κανείς δεν το περίμενε: Αuτοί είναι οι 4 νέοι κριτές του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί ο αγώνας αναζήτησης κριτών για τον νέο κύκλο του «The Voice» που έρχεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα στον ΣΚΑΪ,...

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τις τηλεοπτικές της κόρες!

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, θα κάνει πρεμιέρα τον...
spot_img