25.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Διάφανη Αγάπη: Ένταση, θλίψη και ένας έρωτας που ξεπερνά τον θάνατο στο συγκλονιστικό πρώτο trailer

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Η νέα σειρά του Alpha υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις

Η νέα σειρά «Διάφανη Αγάπη» αναμένεται να ταράξει τα νερά της μυθοπλασίας με μια μοναδική και ανατρεπτική πλοκή που έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του κοινού.

Το πρώτο trailer της σειράς μόλις κυκλοφόρησε και επικεντρώνεται στον κεντρικό ήρωα, τον Στέφανο, ο οποίος πεθαίνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Για να μην χάνετε κάθε νέο που αφορά την σειρά, μπείτε στην σελίδα εδώ και στην ομάδα εδώ.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βρίσκεται στο γεγονός ότι ο Στέφανος, μετά τον θάνατό του, προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία του, αναζητώντας τον ένοχο από την άλλη ζωή αλλά και να προστατέψει τη ζωή της γυναίκας του.

Αυτή η μεταφυσική διάσταση προσθέτει μια ξεχωριστή νότα στο δράμα, προσφέροντας αγωνία και μυστήριο όσο ο Στέφανος παρακολουθεί τους αγαπημένους του και τους υπόπτους, ενώ σταδιακά αποκαλύπτονται τα μυστικά που κρύβονται πίσω από την τραγωδία του.

Η υπόθεση της σειράς

Ο ιδιοφυής αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) καλείται να εξιχνιάσει τη δυσκολότερη υπόθεση των τελευταίων ετών και την πιο παράξενη. Τη δολοφονία του!

Όσο κι αν φαντάζει απίστευτο, θα το δούμε να συμβαίνει!

Για τον οξυδερκή και αποτελεσματικό αστυνόμο Στέφανο Λεοντή δεν υπάρχουν κανόνες όταν πρόκειται να εξιχνιάσει ένα έγκλημα.

Για να μην χάνετε κάθε νέο που αφορά την σειρά, μπείτε στην σελίδα εδώ και στην ομάδα εδώ.

Στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, κείτονται δύο πτώματα με τα όπλα τους.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τα περιπολικά και τους αστυνομικούς. Τα πρώτα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι οι δύο νεκροί έχουν πυροβολήσει ο ένας τον άλλον.

Οι ηθοποιοί της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά – Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Παραγωγή: Primavisione

Βασισμένο στη ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Με απώλειες το νέο «The Voice»: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ άφησαν εκτός τον Σάκη Ρουβά

Επιβεβαιώθηκε από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά που ήθελε τον ΣΚΑΪ να έχει καταλήξει στην τετράδα των κριτών του νέου «The Voice»...

«Εγώ όμως τη θέλω»: Η πρόταση «βóμβα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Ελένη, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή...

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Σας αρέσουν τα αγόρια βλέπω, έχετε εμμονή με τα αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπής, “Super Κατερίνα”. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων,...

Κανείς δεν το περίμενε: Αuτοί είναι οι 4 νέοι κριτές του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί ο αγώνας αναζήτησης κριτών για τον νέο κύκλο του «The Voice» που έρχεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα στον ΣΚΑΪ,...

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τις τηλεοπτικές της κόρες!

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, θα κάνει πρεμιέρα τον...
spot_img