24.4 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα τηλεοπτική σεζόν: Οι πρώτες σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα 22-23/9

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Η μυθοπλασία επιστρατεύει σιγά – σιγά το βαρύ «πuροβολικό» της!

Ακόμα πιο πλούσια από την προηγούμενη χρονιά είναι φέτος η μυθοπλασία καθώς η ελληνική τηλεόραση ετοιμάζεται να υποδεχτεί νέες σειρές, που υπόσχονται έντονα συναισθήματα και ιστορίες που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σειρές γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις, γεμάτες μυστήριο, αγάπη, και πάθη, σε συνδυασμό με έντονα δραματικά στοιχεία και πλοκές που θα κρατήσουν την αγωνία σε υψηλά επίπεδα.

Και η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται από έναν έντονο ανταγωνισμό, με τα κανάλια να επενδύουν σε υψηλού προϋπολογισμού παραγωγές, πλούσιο καστ και φρέσκες ιδέες.

Το στοίχημα φέτος είναι ιδιαίτερα μεγάλο με τα κανάλια να «ζώνονται» με «βαρύ πυροβολικό» με στόχο να επιτύχουν υψηλές τηλεθεάσεις και να κατακτήσουν κορυφαίες θέσεις στις προτιμήσεις του κοινού.

Οι σειρές του ALPHA

Άγιος Έρωτας

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ALPHA παρουσιάζει τη νέα σειρά Άγιος Έρωτας, που διαφαίνεται ως ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού χάρη στην πλοκή και τους χαρακτήρες της.

Για να μην χάνετε κάθε νέο που αφορά την σειρά, μπείτε στην σελίδα εδώ και στην ομάδα εδώ.

Η ιστορία ακολουθεί έναν νεαρό ιερέα και καθηγητή θεολογίας, ο οποίος φτάνει σε μια μικρή πόλη με σκοτεινά κίνητρα. Αν και κρύβει το πραγματικό του παρελθόν, διψά για εκδίκηση, κάτι που τον φέρνει αντιμέτωπο με τις ηθικές του αξίες.

Η υπόθεση της σειράς

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Για να μην χάνετε κάθε νέο που αφορά την σειρά, μπείτε στην σελίδα εδώ και στην ομάδα εδώ.

Οι σειρές του ΑΝΤ1

Grand Hotel

23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς Grand Hotel στον ΑΝΤ1, που συνδυάζει μυστήριο και δράμα σε ένα πολυτελές ξενοδοχειακό περιβάλλον.  Το σενάριο είναι της Δήμητρας Τσόλκα και η σκηνοθεσία του Γιάννη Βασιλειάδη.

Οι ίντριγκες και οι μυστικές σχέσεις ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα δημιουργήσουν ένα σκηνικό γεμάτο ένταση και απρόβλεπτες εξελίξεις, κρατώντας το κοινό σε αγωνία.

Η υπόθεση της σειράς

Κηφισιά 1925

Τρία χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή…

Όλα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς.

Ο τολμηρός αδερφός της εισβάλλει στο «Grand Hotel», παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του…

Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.

Ποιες αλήθειες, όμως, είναι βαθιά κρυμμένες κάτω από τα ακριβά χαλιά στα λαμπερά σαλόνια του ξενοδοχείου;

Θα καταφέρει, άραγε, ο απαγορευμένος τους έρωτας να ανθίσει και να επιβιώσει, όταν όλα είναι εναντίον του;

Μια ιστορία με αγωνία και ανατροπές, ένας εκρηκτικός συνδυασμός δράματος και μυστηρίου, με φόντο τη λάμψη της υψηλής κοινωνίας και τη ζωή των προσφύγων λίγα χρόνια αφότου γράφτηκε η πιο τραυματική σελίδα στην ελληνική Ιστορία του 20ού αιώνα.

Παίζουν:

Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Κουκουράκης, Καλλιόπη Χάσκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Λάμπρος Κωνσταντέας, Στάθης Κόικας, Αντιγόνη Φρυδά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Αλέξανδρος Βάρθης, Γεωργία Κουβαράκη, Μιχάλης Συριόπουλος, Νικόλαος Νίκας, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Περικλής Σιούντας, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Τάσος Τσούκαλης, Γιάννης Ζαφείρης, Ευγενία Κάρνου, Φώτης Καραλής, Μάνος Γερωνυμάκης, Βασίλης Βλάχος, Στυλιανή Κλείδωνα και η Ίλια Λαμπρίδου.

Οι σειρές του MEGA

Η γη της ελιάς

Στις 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ, η Γη της ελιάς θα ανοίξει τον χορό των μεγάλων σειρών με την πρεμιέρα του 4ου κύκλου της.

Γεμάτη πάθη, ίντριγκες και συναισθηματικές ανατροπές, η σειρά που έκανε τη Μάνη δημοφιλή προορισμό επιστρέφει με νέους χαρακτήρες που θα εξελίξουν την πλοκή.

Ανάμεσα στις νέες προσθήκες είναι ο Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος θα αναλάβει διευθυντής στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων όμως παράλληλα βλέπουμε ότι έχει παρελθόν με τον Δημοσθένη ενώ η αρραβωνιαστικιά του, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχει επίσης πολύ ύποπτο ρόλο.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, θα υποδυθεί τον νέο ιερέα της περιοχής.

Ταμπού

Η νέα δραματική σειρά του MEGA έρχεται τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 22:50. Η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου θα παίζει κάποιες μέρες back-to-back με τη έτερη σειρά του, τη Γη της ελιάς.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η οικογένεια Καρτάλη, τα τέσσερα μέλη της οποίας κρύβουν ένα ένοχο μυστικό που τους στοιχειώνει από το παρελθόν. Αυτό το ανομολόγητο «ταμπού» παραμένει ανοιχτή πληγή, επηρεάζοντας τις ζωές τους και φέρνοντας νέες ανατροπές.

Η υπόθεση της σειράς

Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, το Ταμπού ξετυλίγει το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας.

Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, από κοινού με ένα πλούσιο καστ νέων και ανερχόμενων ηθοποιών αναλαμβάνουν να δώσουν πνοή σε μια τηλεοπτική ιστορία που διαθέτει όλα τα συστατικά για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Στο επίκεντρο της ιστορίας της νέας σειράς Ταμπού του MEGA, η οικογένεια Καρτάλη. Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα.

Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα.

Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

Οι ηθοποιοί της σειράς

Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Μυρτώ Αλικάκη, Γιωργής Τσαμπουράκης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Χριστόδουλος Μαρτάς, Αθηνά Ροδίτου, Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού

Συμμετέχουν: Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα.

 

 

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Με απώλειες το νέο «The Voice»: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ άφησαν εκτός τον Σάκη Ρουβά

Επιβεβαιώθηκε από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά που ήθελε τον ΣΚΑΪ να έχει καταλήξει στην τετράδα των κριτών του νέου «The Voice»...

«Εγώ όμως τη θέλω»: Η πρόταση «βóμβα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Ελένη, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή...

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Σας αρέσουν τα αγόρια βλέπω, έχετε εμμονή με τα αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπής, “Super Κατερίνα”. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων,...

Κανείς δεν το περίμενε: Αuτοί είναι οι 4 νέοι κριτές του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί ο αγώνας αναζήτησης κριτών για τον νέο κύκλο του «The Voice» που έρχεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα στον ΣΚΑΪ,...

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τις τηλεοπτικές της κόρες!

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, θα κάνει πρεμιέρα τον...
spot_img