20.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Διάφανη αγάπη: Ο Στέφανος είναι αποφασισμένος για όλα! Η εμφάνιση – κλειδί της Φωτεινής

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η νέα δραματική σειρά του Alpha, Διάφανη αγάπη, κάνει και επίσημα πρεμιέρα.

Ήδη από το τρέιλερ έχουμε πάρει μια γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε με τον Στέφανο Λεοντή (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) να έρχεται αντιμέτωπος με την ίδια του τη δολοφονία.

Η απόφασή του να μην περάσει την κόκκινη πόρτα και να παραμένει με τους ζωντανούς όντας νεκρός θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Θα έρθει αντιμέτωπος με καταστάσεις που δεν γνώριζε, που δεν περίμενε και που σίγουρα δεν φανταζόταν ιδίως όταν υπάρχει προδοσία από την πλευρά των φίλων του.

Για να μην χάνετε κάθε νέο που αφορά την σειρά, μπείτε στην σελίδα εδώ και στην ομάδα εδώ.

Και στο μεταξύ πρέπει να προστατέψει τη σύζυγό του, Άννα, όπου και εκείνη κινδυνεύει και δεν το γνωρίζει.

Το κανάλι του Alpha μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από τις σκηνές που θα παρακολουθήσουμε με τους ήρωες της σειράς να είναι άκρως εμβληματικοί!

 

Διάφανη αγάπη – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ και της Γιάννας Παπανικολάου, η σειρά θα αρχίσει με πρώτο πλάνο μια ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, όπου εκεί κείτονται δύο πτώματα με τα όπλα δίπλα τους.

Φαίνεται ότι έχουν πυροβολήσει ο ένας τον άλλο. Οι μπλε φάροι της αστυνομίας αναβοσβήνουν και οι αστυνομικοί απομονώνουν τη σκηνή του εγκλήματος.

Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) διασχίζει τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ κανείς δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία του.

Για να μην χάνετε κάθε νέο που αφορά την σειρά, μπείτε στην σελίδα εδώ και στην ομάδα εδώ.

Οι συνάδελφοί του, ο Σπύρος (Μιχάλης Οικονόμου), ο Χάρης (Μιχάλης Σαράντης), η Στέλλα (Θεόβη Στύλλου) και ο διευθυντής του τμήματος, Νίκος Ραγκούσης (Νίκος Ψαρράς), κινούνται στον χώρο σαν να μην είναι εκείνος εκεί. Ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως είναι νεκρός! Ξαφνικά μια κόκκινη πύλη ανοίγει για να τον οδηγήσει σε έναν άλλο κόσμο. Μπερδεμένες εικόνες που ανήκουν στο μέλλον, τον εμποδίζουν να την περάσει. Βλέπει τη σύζυγό του, Άννα Καραλή (Χαρά Μάτα Γιαννάτου), και κάποιον να προσπαθεί να τη σκοτώσει. Αντιστέκεται, δεν περνά την πύλη, δεν θέλει να φύγει από τον κόσμο αφήνοντας τη γυναίκα του σε κίνδυνο.

Σ’ αυτή τη νέα «ζωή» που ανοίγεται μπροστά του συνοδοιπόρος του θα είναι η Φωτεινή (Μέγκι Σούλι), μια 17χρονη έφηβη, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Αρκεί άραγε η δική της βοήθεια για να αποτρέψει τη δολοφονία της γυναίκας του;

Διάφανη αγάπη – Η υπόθεση της σειράς

Ο ιδιοφυής αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) καλείται να εξιχνιάσει τη δυσκολότερη υπόθεση των τελευταίων ετών και την πιο παράξενη. Τη δολοφονία του!

Όσο κι αν φαντάζει απίστευτο, θα το δούμε να συμβαίνει!

Για τον οξυδερκή και αποτελεσματικό αστυνόμο Στέφανο Λεοντή δεν υπάρχουν κανόνες όταν πρόκειται να εξιχνιάσει ένα έγκλημα.

Στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, κείτονται δύο πτώματα με τα όπλα τους.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τα περιπολικά και τους αστυνομικούς. Τα πρώτα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι οι δύο νεκροί έχουν πυροβολήσει ο ένας τον άλλον.

Για να μην χάνετε κάθε νέο που αφορά την σειρά, μπείτε στην σελίδα εδώ και στην ομάδα εδώ.

Διάφανη αγάπη – Οι ηθοποιοί της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά – Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Παραγωγή: Primavisione

Βασισμένο στη ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Με απώλειες το νέο «The Voice»: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ άφησαν εκτός τον Σάκη Ρουβά

Επιβεβαιώθηκε από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά που ήθελε τον ΣΚΑΪ να έχει καταλήξει στην τετράδα των κριτών του νέου «The Voice»...

«Εγώ όμως τη θέλω»: Η πρόταση «βóμβα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Ελένη, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή...

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Σας αρέσουν τα αγόρια βλέπω, έχετε εμμονή με τα αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπής, “Super Κατερίνα”. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων,...

Κανείς δεν το περίμενε: Αuτοί είναι οι 4 νέοι κριτές του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί ο αγώνας αναζήτησης κριτών για τον νέο κύκλο του «The Voice» που έρχεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα στον ΣΚΑΪ,...

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τις τηλεοπτικές της κόρες!

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, θα κάνει πρεμιέρα τον...
spot_img