27.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Κάτω Κηφισιά: Μεγάλη πυρκαγιά και ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο – Επείγον μήνυμα από το 112

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Υπάρχουν αναφορές ότι οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε διπλανό εργοστάσιο. Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία σε διάφορα σημεία.

Έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα, η έκρηξη έγινε σε εργοστάσιο στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς και αμέσως μετά ξέσπασε φωτιά.

Πυκνοί, μαύροι καπνοί αναδύονται από το φλεγόμενο κτήριο, καθιστώντας την ατμόσφαιρα όλο και πιο αποπνικτική. Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές ότι οι φλόγες επεκτάθηκαν σε διπλανό εργοστάσιο. Προς το παρόν, η φωτιά παραμένει ανεξέλεγκτη.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους. Το ΕΚΑΒ έχει στείλει δύο ασθενοφόρα  προληπτικά στο σημείο.

Λόγω της πυρκαγιάς, η οποία είναι σε εξέλιξη, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:

  • Στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας απο το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.
  • Στην οδό Σένεκα.
  • Στην οδό Αιγιδών.

 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επιτόπου έσπευσαν κι επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Το εργοστάσιο βρίσκεται δίπλα από τις σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Μήνυμα «112»

Πριν από λίγο απεστάλη μήνυμα «112» στους κατοίκους της περιοχής. Μέσω αυτού, οι πολίτες παρακαλούνται να παραμείνουν εντός κλειστών χώρων και να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα.

«Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», επισημαίνεται στο μήνυμα. Οι καπνοί που βγαίνουν από τέτοιου είδους φωτιές είναι τοξικοί και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους. Το ΕΚΑΒ έχει στείλει δύο ασθενοφόρα προληπτικά στο σημείο.

 

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Δημογραφικό: Το 2070 στην Ελλάδα, η πολυπληθέστερη ομάδα θα είναι οι γυναίκες 90+

Σήμερα, ο μισός πληθυσμός είναι άνω των 46 ετών – Η εισήγηση της Σοφίας Ζαχαράκη στο υπουργικό συμβούλιο Το δημογραφικό απειλεί την Ελλάδα, που το...

Συναγερμός: Μεγάλη απάτη με μηνύματα – Δείτε τι γράφουν τα SMS

Απάτη: Ο ΕΟΠΥΥ προειδοποιεί τους ασφαλισμένους του για παραπλανητικά SMS ή κλήσεις που ζητάνε την αποστολή οικονομικών και φορολογικών πληροφοριών. Ο ΕΟΠΥΥ διευκρινίζει ότι αποστέλλει...

«Στον αέρα» το πετρέλαιο θέρμανσης στην Ελλάδα λόγω πολέμου – Η τıμή ανεβαίνει, οι τελευταίες εκτιμήσεις

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκινά η διάθεση στις 15 Οκτωβρίου, όμως ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η τιμή. Τι θα γίνει, τι εκτιμούν οι παράγοντες της αγοράς...

Οργή στην Ελευσίνα: Διευθύντρια σχολείου χαστούκισε μαθητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοσχολικής βίας διαδραμίστηκε σε σχολείο της Ελευσίνας όταν η διευθύντρια του σχολείου χασκούκισε με μένος μαθητή, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο. Με την...

Ξεσπάσε η Μαρία Καρυστιανού για τον Νίκου Πλακιά: «Θέλαμε να τραγουδήσουμε και η φωνή μας να φτάσει μέχρι ψηλά, στα παιδιά μας»

«Είναι κρίμα που αυτό αμαυρώνεται από κάποιους ανθρώπους που έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο» Με παράπονο και θυμό απάντησε η Μαρία Καρυστιανού στον Νίκο Πλακιά,...
spot_img