22.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μη πέσετε σε αυτή την παγίδα: 3 ζώδια θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά ως 15 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Ξεκινάει μια εβδομάδα ευκαιριών για όλα τα ζώδια καθώς μια περίοδος ανανέωσης και κάποια σχέδια θα δρομολογηθούν.

Οι μέρες από τις 9 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου κρίνονται ιδανικές για τα ζώδια καθώς θα προχωρήσουν σχέδια και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στον έρωτα και στο χρήμα.

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Κριός

Οι Ευκαιρίες: Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να οργανώσεις τρέχουσες υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι , τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις. Λύνεις παρεξηγήσεις και κάνεις δραστικές κινήσεις για να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό και όμορφο πλαίσιο στην οικεία σου! Ο έρωτας παραμονεύει προσφέροντας ωραίες στιγμές συντροφικότητας. Η εβδομάδα είναι θετική και για οικονομικές προτάσεις , οικονομικά συμφωνητικά και νέες συνεργασίες.

Οι Παγίδες: Ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να μην επικεντρώνεσαι στην ουσία ή ακόμα και να αγχώνεσαι! Η βιασύνη σου να δεις αποτελέσματα στις προσπάθειές σου, συχνά γίνεται η αιτία να εκνευρίζεσαι!

Ταύρος

Οι Ευκαιρίες: Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο, εντείνει την δημιουργική σκέψη, προσφέρει και τις ευκαιρίες για νέα σχέδια, για προσκλήσεις, προτάσεις, επικοινωνίες που θα φέρουν χαρά αλλά και για βελτίωση στον αισθηματικό τομέα, μέσω καλύτερης επικοινωνίας με το σύντροφό σου. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος ευνοείται ένα όμορφο φλερτ. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Δία, βοηθά σημαντικά αυτή την εβδομάδα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και τις καλύτερες οικονομικές αποδόσεις!

Οι Παγίδες: Έχεις μία ευχάριστη εβδομάδα μπροστά σου, η παγίδα της πλεονεξίας είναι το μόνο που θα χρειαστεί να αποφύγεις!

Οι Παγίδες: Διανύεις μία περίοδο που χρειάζεται να είσαι ξεκάθαρος στους στόχους σου και να μην ρισκάρεις σε κινήσεις αβέβαιες που θέτουν σε κίνδυνο την σταθερότητά σου!

Καρκίνος

Οι Ευκαιρίες: Εβδομάδα δράσης, πρωτοβουλίας, εξωστρέφειας όπου προχωρούν επιτυχώς συμφωνίες, επικοινωνίες, ταξιδάκια , λαμβάνεις χαρούμενα νέα και είσαι σε εγρήγορση! Προχωρά με επιτυχία ένα οικονομικό ζήτημα που συνδέεται με την οικογένεια ή το ακίνητο! Στην εργασία βλέπεις βελτιώσεις, ενώ στα αισθηματικά κυριαρχεί το πάθος και η ανάγκη για ανανέωση!

Οι Παγίδες: Συγκράτησε την μεγαλοποίηση των σκέψεων και των συναισθημάτων σου για να αποφύγεις την υπερβολή ή και τα αδικαιολόγητα ξεσπάσματα!

Λέων

Οι Ευκαιρίες: Συζητήσεις, προτάσεις και ιδέες που αφορούν τον οικονομικό τομέα θα μπορούν να προχωρήσουν επιτυχώς και να σε φέρουν άκρως θετικά αποτελέσματα. Τονώνεται σημαντικά η αυτοπεποίθησή σου, αναγνωρίζεις την αξία σου! Στα αισθηματικά σου δίνονται ευκαιρίες για μία καλή σχέση με προοπτικές, που θα φέρει αέρα αλλαγής στη ζωή σου, η γνωριμία προκύπτει μέσα από τον κοινωνικό κύκλο! Αν είσαι δεσμευμένος είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου!

Η παγίδα: Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να στέκονται τροχοπέδη στην ζωή σου! Συγκράτησε τις σπατάλες

Οι Ευκαιρίες: Παίρνεις σταθερές αποφάσεις για το μέλλον, βλέπεις τα πράγματα αρκετά πιο ξεκάθαρα, προχωράς επιτυχώς σε νέα επαγγελματικά βήματα και οργανώνεις / συγκροτείς καλύτερα τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Δία θα προσφέρει τύχη – χαρά – ευδαιμονία στα ερωτικά! Μία νέα ερωτική γνωριμία σε συναρπάζει!

Παρθένος

Οι Ευκαιρίες: Ο Ερμής από το ζώδιο σου σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, οι επικοινωνίες σου τονώνονται, ενώ η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να προχωρήσεις σε νέα σχέδια, νέες δραστηριότητες και καινούργιες γνωριμίες. Μία σημαντική εύνοια στα επαγγελματικά – οικονομικά θα σε κάνει να νιώσεις αρκετά πιο τυχερός!

Η παγίδα: Συγκράτησε την υπερβολή αλλά και την τόλμη, τα αργά και σταθερά βήματα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Δείξε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι!

Ζυγός

Οι Ευκαιρίες: Έλκεις κοντά σου την τύχη αλλά και κάθε ευκαιρίες που σου προσφέρει ανανέωση, έρωτα, χαρά, αλλά και επέκταση … Μία σημαντική στιγμή έρχεται αυτή την εβδομάδα για να σε κάνει να νιώσεις αρκετά πιο τυχερός ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 10-12 Οκτωβρίου! Παράλληλα αυτή την ημέρα οριστικοποιείς κάποια επαγγελματικά σχέδια!

Η Παγίδα: Μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να ολοκληρώσεις σήμερα, προφύλαξε τον εαυτό σου από αδιαθεσίες.

Σκορπιός

Οι Ευκαιρίες: Ευχάριστες ειδήσεις από φίλους, προτάσεις ανανέωσης, ιδέες για νέα σχέδια, παρακίνηση για ένα ταξίδι, αλλά και όμορφες νέες δραστηριότητες προσφέρουν ωραίες στιγμές στην πορεία της εβδομάδας. Αν έχεις γεννηθεί 10-12 Νοεμβρίου δέχεσαι σημαντική εύνοια για να ευοδωθεί με επιτυχία ένα οικονομικό σχέδιο , πχ μία πώληση, μία ενοικίαση, ένα δάνειο!

Οι Παγίδες: Μην ανοίγεσαι και αφήνεις ανοιχτά όλα τα χαρτιά σου σε νέους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στην ζωή σου! Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι στις αποφάσεις σου από άτομα του κύκλου σου!

Τοξότης

Οι Ευκαιρίες: Επαγγελματικές συζητήσεις, προτάσεις, ή ακόμα και ειδήσεις μπορούν να φέρουν μία καλή προοπτική στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα και νιώσεις δικαιωμένος! Η εβδομάδα κρίνεται εξαιρετικά θετική για την σύναψη νέων σχέσεων / συνεργασιών!

Οι Παγίδες: Μην αμελείς τις τρέχουσες οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και οικονομικές οφειλές του παρελθόντος!

Αιγόκερως

Οι Ευκαιρίες: Εξαιρετική εβδομάδα για να κάνεις ένα νέο σημαντικό επαγγελματικό βήμα που θα αναδείξει τα ταλέντα σου ή θα σου προσφέρει νέες σημαντικές προοπτικές για το αύριο! Κατάλληλη εβδομάδα για επαγγελματικά interview , επαγγελματικά συμφωνητικά! Στον αισθηματικό τομέα γεφυρώνεις το επικοινωνιακό χάσμα!

Οι Παγίδες: Μην «τσιμπάς» στις απότομες ή και νευρικές συμπεριφορές των ανθρώπων γύρω σου! Φρόντισε να εντάξεις στο πρόγραμμά σου και στιγμές χαλάρωσης, τι έχεις ανάγκη!

Υδροχόος

Οι ευκαιρίες: Οι προσπάθειες που κάνεις στα επαγγελματικά θα φέρουν καρπούς στα οικονομικά σου, αρκεί να έχεις την ευελιξία και την προνοητικότητα να δράσεις και να αποφασίσεις άμεσα. Ιδιαίτερα θερμές είναι οι συνθήκες στον αισθηματικό τομέα με μία νέα ερωτική προοπτική να προσφέρει αδημονία και ενθουσιασμό!

Οι Παγίδες: Μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο, καθυστερώντας ή δειλιάζοντας για να κάνεις το επόμενο βήμα.

Ιχθύς

Οι ευκαιρίες: Κάποιο έξτρα οικονομικό κέρδος ή μία οικονομική διαπραγμάτευση αναμένεται να σε ανακουφίσει ψυχολογικά . Ιδανική εβδομάδα για οικονομικά συμφωνητικά. Οι συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου θα αναζωπυρώσουν και πάλι την ερωτική φλόγα. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για ένα νέο ερωτικό ραντεβού για εσένα που είσαι ελεύθερος!

Οι Παγίδες: Βρίσκεσαι σε μεταβατικό στάδιο, μην εξιδανικεύεις και μην βγάζεις τελικά συμπεράσματα για ζητήματα που είναι για σένα σημαντικά!

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης – «Κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σας»

Η έκλειψη της Σελήνης είναι ένα αστρολογικό γεγονός που φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις, έντονη σύγχυση, πιέσεις, απαιτήσεις, ξαφνικές καταστάσεις και μεγάλες προσδοκίες, ενώ ξεκινά ένα...

«Δέστε» τις ζώνες σας: Ζυγοί και άλλα δύο ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη

Το λιγότερο χαοτικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αστρολογικό σας περιβάλλον τους τελευταίους μήνες και αυτό οφειλόταν σε διαδοχικές φορτισμένες διελεύσεις και σε πολλούς πλανήτες...

Υπάρχουν 3 ζώδια των οποίων η ζωή θα είναι εντελώς διαφορετική έως το τέλος Σεπτεμβρίου – «Να περιμένουν συναρπαστικά νέα»

Αναμφίβολα το αστρολογικό περιβάλλον τους τελευταίους μήνες ήταν λίγο χαοτικό. Αυτό οφειλόταν σε διαδοχικές φορτισμένες διελεύσεις και σε πολλούς πλανήτες που ήταν σε ανάδρομη πορεία....

Σας έφεξε: Τύχη βουνό για ορισμένα ζώδια – Ετοιμαστείτε να υποδεχθήκε πολλά λeφτά το 2025

Το 2025 για ορισμένα ζώδια αναμένεται να είναι πολύ τυχερό, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις θα φέρει πολλά λεφτά, τα οποία θα τους αλλάξουν...

Έρχονται σημαντικές αλλαγές για 4 ζώδια έως τις 16 Οκτωβρίου – «Θα νιώσουν την ενέργεια των εκλείψεων»

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τέσσερα ζώδια θα βιώσουν την έντονη επιρροή από τη δεύτερη περίοδο εκλείψεων της χρονιάς, η οποία περιλαμβάνει μια μερική έκλειψη της Σελήνης...
spot_img