23.1 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Νέα σεζόν: Οι πρώτες σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα 22-23/9

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Η μυθοπλασία επιστρατεύει σιγά – σιγά το βαρύ «πυροβολικό» της!

Ακόμα πιο πλούσια από την προηγούμενη χρονιά είναι φέτος η μυθοπλασία καθώς η ελληνική τηλεόραση ετοιμάζεται να υποδεχτεί νέες σειρές, που υπόσχονται έντονα συναισθήματα και ιστορίες που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Οι πρώτες σειρές θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ενώ τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα έχουμε άλλες δύο πρεμιέρες.

Greek TV 📺 ☑️ Σειρές 🎥 Ταινίες & Spoiler

Την ίδιες μέρες βέβαια θα έχουμε και άλλες πρεμιέρες αφού ξεκινούν πολλά τηλεπαιχνίδιας.

Και η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται από έναν έντονο ανταγωνισμό, με τα κανάλια να επενδύουν σε υψηλού προϋπολογισμού παραγωγές, πλούσιο καστ και φρέσκες ιδέες.

Δείτε παρακάτω συγκεντρωμένες τις πρεμιέρες του διημέρου.

Οι σειρές του ALPHA

Ο Alpha έκανε την έκπληξη και όλη αυτή την εβδομάδα κάθε μέρα θα υπάρχει μια διαφορετική πρεμιέρα για να δούμε τα πρώτα επεισόδια όλων των σειρών του.

Η αρχή θα γίνει στις 23/9 με το διπλό επεισόδιο του Τιμωρού στις 21.00 και θα ακολουθήσουν όλες οι άλλες σειρές του.

Ο Τιμωρός

Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα. Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να «ξαναγεννηθεί» μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή. Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει. Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον «Τιμωρό» και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές…

Οι σειρές του ΑΝΤ1

Grand Hotel

23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς Grand Hotel στον ΑΝΤ1, που συνδυάζει μυστήριο και δράμα σε ένα πολυτελές ξενοδοχειακό περιβάλλον.  Το σενάριο είναι της Δήμητρας Τσόλκα και η σκηνοθεσία του Γιάννη Βασιλειάδη.

Greek TV 📺 ☑️ Σειρές 🎥 Ταινίες & Spoiler

Οι ίντριγκες και οι μυστικές σχέσεις ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα δημιουργήσουν ένα σκηνικό γεμάτο ένταση και απρόβλεπτες εξελίξεις, κρατώντας το κοινό σε αγωνία.

Η υπόθεση της σειράς

Κηφισιά 1925

Τρία χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή…

Όλα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς.

Ο τολμηρός αδερφός της εισβάλλει στο «Grand Hotel», παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του…

Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.

Ποιες αλήθειες, όμως, είναι βαθιά κρυμμένες κάτω από τα ακριβά χαλιά στα λαμπερά σαλόνια του ξενοδοχείου;

Θα καταφέρει, άραγε, ο απαγορευμένος τους έρωτας να ανθίσει και να επιβιώσει, όταν όλα είναι εναντίον του;

Μια ιστορία με αγωνία και ανατροπές, ένας εκρηκτικός συνδυασμός δράματος και μυστηρίου, με φόντο τη λάμψη της υψηλής κοινωνίας και τη ζωή των προσφύγων λίγα χρόνια αφότου γράφτηκε η πιο τραυματική σελίδα στην ελληνική Ιστορία του 20ού αιώνα.

Παίζουν:

Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Κουκουράκης, Καλλιόπη Χάσκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Λάμπρος Κωνσταντέας, Στάθης Κόικας, Αντιγόνη Φρυδά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Αλέξανδρος Βάρθης, Γεωργία Κουβαράκη, Μιχάλης Συριόπουλος, Νικόλαος Νίκας, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Περικλής Σιούντας, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Τάσος Τσούκαλης, Γιάννης Ζαφείρης, Ευγενία Κάρνου, Φώτης Καραλής, Μάνος Γερωνυμάκης, Βασίλης Βλάχος, Στυλιανή Κλείδωνα και η Ίλια Λαμπρίδου.

Οι σειρές του MEGA

Η γη της ελιάς

Στις 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ, η Γη της ελιάς θα ανοίξει τον χορό των μεγάλων σειρών με την πρεμιέρα του 4ου κύκλου της.

Greek TV 📺 ☑️ Σειρές 🎥 Ταινίες & Spoiler

Γεμάτη πάθη, ίντριγκες και συναισθηματικές ανατροπές, η σειρά που έκανε τη Μάνη δημοφιλή προορισμό επιστρέφει με νέους χαρακτήρες που θα εξελίξουν την πλοκή.

Ανάμεσα στις νέες προσθήκες είναι ο Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος θα αναλάβει διευθυντής στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων όμως παράλληλα βλέπουμε ότι έχει παρελθόν με τον Δημοσθένη ενώ η αρραβωνιαστικιά του, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχει επίσης πολύ ύποπτο ρόλο.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, θα υποδυθεί τον νέο ιερέα της περιοχής.

 

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Αποθέωσαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την νέα του εκπομπή «The RoadShow»

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 έκανε το «The RoadShow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Διονύση Κυπριώτη… με το «X» να δείχνει ενθουσιασμένο από το πρώτο...

Ο Γιατρός: Λίγο πριν από την πρεμιέρα Μαρκουλάκης, Ματίκα, Ρουμελιώτη μοιράζουν spoilers – «Είναι τσιμπημένη μαζί του…»

Με διπλό επεισόδιο κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Alpha, Ο Γιατρός απόψε στις 21:00 Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας...

Ο Γιατρός πρεμιέρα: Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς;

Όσα θα παρακολουθήσουμε στην πρεμιέρα της σειράς, την Παρασκευή (27/9) στις 21:00 Με διπλό επεισόδιο κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Alpha, Ο Γιατρός,...

ΙQ 160: Η Μουρίκη ύποπτη για ανθρωποκτονία! Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της σειράς (11/10)

Η αγαπημένη αστυ…κωμωδία επιστρέφει και υπόσχεται να χαρίσει ακόμη περισσότερο γέλιο! Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς IQ 160 έρχεται την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 21.00 στο Star και...

Μαύροι πίνακες: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της σειράς – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Η ανατρεπτική αστυνομική σειρά του Star κάνει πρεμιέρα στις 11/10 Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 22:30 στο Star η ανατρεπτική αστυνομική σειρά μυστηρίου,...
spot_img