18.3 C
London
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Νεκροί 7 άνθρωποι την ώρα που έτρωγαν σε εστιατόριο, έγινε έκρηξη λόγω διαρροής αερίου – Ανάμεσά τους 3 παιδιά

Date:

Share:

Έκρηξη σημειώθηκε σε εστιατόριο, στην Τουρκία, λόγω διαρροής αερίου, με τραγική συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά.

Συλλυπητήρια δημάρχου της περιοχής για τα θύματα της έκρηξης

Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, η τραγωδία έγινε σε ένα εστιατόριο κεμπάπ στη δυτική Τουρκία, ενώ τα συλλυπητήριά του εξέφρασε στο Twitter ο δήμαρχος του Ναζιλί, στην επαρχία Αϊδινίου.

Συνελήφθη ένας ύποπτος για την έκρηξη

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τρία από τα θύματα είναι παιδιά, ενώ όπως υπογράμμισε ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ “άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης και ένα άτομο που θεωρείται ύποπτο για την πρόκληση του ατυχήματος συνελήφθη”.
«Αφήνουν ορφανό 1 παιδί»: Οικογενειακή τραγωδία με το θάνατο του Θανάση στην έκρηξη, νεκρή & η σύζυγος πριν 1 χρόνο

Μια νέα τραγωδία έπληξε την οικογένεια του Θανάση Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό ατύχημα στο εργοστάσιο πίσσας στο Αγρίνιο. Μόλις έναν χρόνο μετά τον χαμό της συζύγου του, ο Θανάσης βρήκε τραγικό θάνατο όταν μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το εργοτάξιο όπου εργαζόταν.

Το Χρονικό της Υπόθεσης

Ο 52χρονος άνδρας βρήκε μαρτυρικό θάνατο, αφού οι φλόγες τον παγίδευσαν μέσα σε κοντέινερ μετά την έκρηξη.

Η μητέρα του είναι συγκλονισμένη και αδυνατεί να πιστέψει την ξαφνική απώλεια του γιου της. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, όταν ο Θανάσης αναχώρησε από το Μενίδι για να επιστρέψει στο Αγρίνιο, όπου εργαζόταν στο εργοτάξιο της Λεπενού.

“Ο εγγονός μου έμεινε μόνος του”, είπε με λυγμούς στο Star, καθώς πριν από ενάμιση χρόνο είχε χάσει τη μητέρα του.

Έγινε έκρηξη, βγήκε να δει τι έγινε και εκεί εγκλωβίστηκε. Η γυναίκα του είχε πεθάνει πριν ενάμιση χρόνο, τώρα πέθανε και αυτός. Το παιδί του σπουδάζει στη Λάρισα, πρέπει να το φέρουμε στην Αθήνα να μην είναι μόνο του… Ούτε μάνα, ούτε πατέρας. Είχανε τόσο καλό δεσμό πατέρας και γιος”, περιέγραψε.

Λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη από το εργοτάξιο παρασκευής πίσσας, που προκάλεσε τον θάνατο του Θανάση και τραυμάτισε έναν ακόμη εργαζόμενο.

Η μητέρα του περιέγραψε τη στιγμή που ακούστηκαν οι εκρήξεις: “Βλέπω μια φωτιά μεγάλη. Ακούγονταν μπαμ, μπαμ, μεγάλες εκρήξεις. Έμαθα ότι είναι χτυπημένος λίγο στο χέρι”.
Το βίντεο Ντοκουμέντο:

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο κατέγραψε τους διαδοχικούς εκκωφαντικούς ήχους και το χάος που ακολούθησε, κάνοντας την περιοχή να μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη.

Τη στιγμή της έκρηξης, ο Θανάσης Κωνσταντίνου ήταν εγκλωβισμένος στο κοντέινερ, δίπλα στο μηχάνημα παραγωγής πίσσας, και δεν κατάφερε να διαφύγει. Ο θάνατός του ήταν μαρτυρικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν είχε χρόνο να αντιδράσει. Ευτυχώς, οι υπόλοιποι εργάτες κατάφεραν να διαφύγουν όταν άκουσαν την έκρηξη και έτσι σώθηκαν.

Οι Έρευνες των Αρχών

Οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τα αίτια της έκρηξης, με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε ένα μηχάνημα που φέρεται να ήταν για καιρό εκτός λειτουργίας. Υπάρχουν υποψίες ότι η έλλειψη σωστής συντήρησης μπορεί να έπαιξε ρόλο στο δυστύχημα, και οι αρχές αναζητούν απαντήσεις μέσα από τις καταθέσεις των εργαζομένων.

Ακολουθούν Φωτογραφίες

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Τούρκος καθηγητής: «Έγινε σεισμός στο ρήγμα του Αιγαίου, έρχεται και ο μεγάλος – Πού θα πλήξει»

Ο γεωεπιστήμονας Naci Görür επανέλαβε ότι αναμένεται μεγάλος σεισμός Nέες ανησυχητικές δηλώσεις για τον ισχυρότατο σεισμό που αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη αλλά και σε άλλα σημεία...

Τέλος το Tik Tok και στην Ευρώπη: Χάνουν τεράστια ποσά χιλιάδες χρήστες, κλείνουν τους λογαριασμούς τους

Το ΤikTok μπλοκάρεται και στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕ, η οποία θα απαγορεύσει μια νέα υπηρεσία που εγκαινίασε η πλατφόρμα, η οποία...

Σκλαβενίτης, Μασούτης, Βασιλόπουλος «μούδιασαν» με την εξέλιξη των LIDL: «Όλα τα σούπερ μάρκετ μένουν πίσω»

Τα Lidl σημειώνουν πρωτιά στις ελληνικές εξαγωγές, αφού κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων σε χώρες του εξωτερικού. Ειδικότερα, τα Lidl,...

Επίδομα ανεργίας: Ξεχάστε αυτό που ξέρατε – Πόσο θα είναι το νέο

Επίδομα ανεργίας: Όπως έχει προαναγγείλλει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, έρχονται αλλαγές στο επίδομα ανεργίας, με την κυριότερη να αφορά την...

Σάλος με τον Θέμη Αδαμαντίδη: Πήρε θέση για τον Απόστολο Λύτρα και τον «ξέπλυνε» κανονικότατα

Θέμης Αδαμαντίδης για υπόθεση Λύτρα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη» Για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος οδηγείται στην...
spot_img