21.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γιατρός: Αυτό είναι το πρώτο teaser του δεύτερου κύκλου της σειράς!

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Με νέα συγκλονιστικά επεισόδια έρχεται την ερχόμενη σεζόν η σειρά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Ο γιατρός, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και έχουμε δει πλάνα με τις νέες προσθήκες των πρωταγωνιστών.

Κάθε ένας από τους ήρωας θα βάλει το δικό του λιθαράκι στην εξέλιξη των επεισοδίων, με τους τηλεθεατές να αναμένουν με αγωνία τη συνέχεια.

Εξάλλου, ο πρώτος κύκλος σημείωσε τεράστια επιτυχία μιας και είναι μια αρκετά πρωτότυπη σειρά για την ελληνική τηλεόραση.

Το πρώτο μικρό teaser της σειράς είναι γεγονός και βλέπουμε το νέο αλλά και το παλιό καστ σε ένα γιγαντιαίο πλάνο!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Ο γιατρός: Τι είδαμε στον πρώτο κύκλο και τι θα δούμε στον δεύτερο;

Η πρώτη σεζόν καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές αφηγούμενη την ιστορία του «γιατρού» Ανδρέα Βρεττού (Κ. Μαρκουλάκης) ο οποίος μετά από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια από τη ζωή του. Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό διαχειρίστηκε «Ο Γιατρός». Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή ήταν επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν.

Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Καθένας από τους πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού η συνθήκη του covid έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Doc, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρου του τμήματος, αφού απειλείται η ίδια του η ύπαρξη.

Ο γιατρός – Οι προσθήκες στο καστ

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται πολύ «δυνατά» με προσθήκες που θα συζητηθούν αφού στο καστ μπαίνουν μεγάλα ονόματα για να συμπληρώσουν την ήδη σημαντική ομάδα ηθοποιών.

Έτσι τη νέα σεζόν έχουμε τις σημαντικές προσθήκες της Έλλης Τρίγγου, Θάλειας Ματίκα, Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Πέτρου Λαγούτη, Ιωάννη Παπαζήση, Αλέκου Συσσοβίτη, Μαριάννας Κιμούλη, Έλενας Μεγγρέλη, Ηλέκτρας Μπαρούτα.

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Με απώλειες το νέο «The Voice»: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ άφησαν εκτός τον Σάκη Ρουβά

Επιβεβαιώθηκε από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά που ήθελε τον ΣΚΑΪ να έχει καταλήξει στην τετράδα των κριτών του νέου «The Voice»...

«Εγώ όμως τη θέλω»: Η πρόταση «βóμβα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Ελένη, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή...

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Σας αρέσουν τα αγόρια βλέπω, έχετε εμμονή με τα αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπής, “Super Κατερίνα”. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων,...

Κανείς δεν το περίμενε: Αuτοί είναι οι 4 νέοι κριτές του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί ο αγώνας αναζήτησης κριτών για τον νέο κύκλο του «The Voice» που έρχεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα στον ΣΚΑΪ,...

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τις τηλεοπτικές της κόρες!

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, θα κάνει πρεμιέρα τον...
spot_img