22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γιατρός ηθοποιοί: Το «τρίγωνο» της σειράς και ο δικηγόρος

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Με διπλό επεισόδιο επιστρέφει ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Alpha, Ο Γιατρός, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

«Ο Γιατρός» με όχημα την ιστορία του Ανδρέα Βρεττού, του Doc, που επιστρέφει στη ζωή μετά το τραύμα της απώλειας της μνήμης, καθήλωσε, τη σεζόν που μας πέρασε, εκατομμύρια τηλεθεατές. Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha θα μας συναρπάσουν, έχοντας ως κεντρικό άξονα αφήγησης τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Doc και τους συνεργάτες του, αφήνοντας πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Οι ήρωες θα πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή, αφού η συνθήκη του Covid -19 έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Αντρέα, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρης της κλινικής, αφού απειλείται η ίδια της η ύπαρξη.

Greek TV 📺 ☑️ Σειρές 🎥 Ταινίες & Spoiler

Παρακάτω θα δείτε τους τέσσερις πρωταγωνιστές του βασικού καστ της σειράς, όπου αν μη τι άλλο τα μπλεξίματα μεταξύ τους είναι και θα είναι πολλά!

Ο Ανδρέας Βρεττός βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες ενώ ταυτόχρονα έχει να διαχειριστεί την κλινική, την οποία και θέλει να αναλάβει εξ ολοκλήρου.

Ο Γιατρός: Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης)

«Τώρα έχει να διαχειριστεί το να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα του και να μην επιτρέψει στις καινούργιες συνθήκες και στους καινούργιους ανθρώπους να τη διαλύσουν.

Η ομάδα του, η ομάδα της Παθολογικής Πτέρυγας της Μέριμνας είναι γι αυτόν η οικογένειά του. Ταυτόχρονα είναι μια ομάδα η οποία είναι εξαιρετικά καλή και λειτουργική στο να λύνει τα προβλήματα και να δίνει μια απάντηση για τη σωστή θεραπεία των ασθενών… Γι αυτό θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην διαλυθεί η ομάδα του.

Κι έτσι παίρνει μια απόφαση να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με τα κεκτημένα που είχε: παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει ξανά τη θέση που είχε στο νοσοκομείο, μια θέση που πιστεύει κι αυτός και η σύμμαχοί του μέσα στην ομάδα ότι την αξίζει, τη θέση του διευθυντή. Για να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα και για να μπορέσει να κερδίσει αυτή τη θέση θα παλέψει».

Greek TV 📺 ☑️ Σειρές 🎥 Ταινίες & Spoiler

Ο Γιατρός, Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης)

Ο Γιατρός: Σοφία Αλεξανδρή (Βασιλική Τρουφάκου)

«Θα δούμε τη ζωή της να διαλύεται και η ίδια να αναλαμβάνει δράση απέναντι στον εαυτό και τη ζωή της και νομίζω τα πηγαίνει πολύ καλά».

Ο Γιατρός, Σοφία Αλεξανδρή (Βασιλική Τρουφάκου)

Ο Γιατρός: Αργύρης Σταθάτος (Αλέκος Συσσοβίτης)

«Υποδύομαι τον Αργύρη Σταθάτο, ο οποίος είναι δικηγόρος. Ανήκει στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου, όπου στόχο έχει να ερευνήσει τι έγινε μετά από μία μεγάλη πανδημία. Τη γνωστή πανδημία. Άρα να αναθεωρήσει τα πράγματα και να αλλάξει λίγο το καθεστώς. Θα επηρεάσει τον κύριο Βρεττό και θα προσπαθήσει να βάλει κάποιον άλλον στη θέση του. Ποιον θα βάλει όμως και που θα πάει ο κύριος Βρεττός;

Greek TV 📺 ☑️ Σειρές 🎥 Ταινίες & Spoiler

Άνθρωπος για την λύση ευαίσθητων και λεπτών υποθέσεων, παίρνει την εντολή να επαναξιολογήσει το ιατρικό προσωπικό μετά από μια έντονη κρίση που πέρασε το νοσοκομείο. Με αυτή την αφορμή θα επιδιώξει την αναβάθμιση και του ιατρικού εξοπλισμού».

Ο Γιατρός, Αργύρης Σταθάτος (Αλέκος Συσσοβίτης)

Ο Γιατρός: Άννα Γρηγοριάδου (Θάλεια Ματίκα)

Η ηθοποιός υποδύεται τη σύζυγο του Ανδρέα Βρεττού και μέχρι πρότινος ήταν η διευθύντρια της κλινικής. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Ανδρέα αφού στο προσκήνιο υπάρχει και η Σοφία με την οποία ο doc διατηρούσε κρυφή σχέση στον πρώτο κύκλο!

Ο Γιατρός, Άννα Γρηγοριάδου (Θάλεια Ματίκα)

Ο Γιατρός: Τι είδαμε στον πρώτο κύκλο και τι θα δούμε στον δεύτερο;

Η πρώτη σεζόν καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές αφηγούμενη την ιστορία του «γιατρού» Ανδρέα Βρεττού (Κ. Μαρκουλάκης) ο οποίος μετά από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια από τη ζωή του. Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό διαχειρίστηκε «Ο Γιατρός». Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή ήταν επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν.

Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Greek TV 📺 ☑️ Σειρές 🎥 Ταινίες & Spoiler

Καθένας από τους πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού η συνθήκη του covid έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Doc, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρου του τμήματος, αφού απειλείται η ίδια του η ύπαρξη.

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Με απώλειες το νέο «The Voice»: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ άφησαν εκτός τον Σάκη Ρουβά

Επιβεβαιώθηκε από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά που ήθελε τον ΣΚΑΪ να έχει καταλήξει στην τετράδα των κριτών του νέου «The Voice»...

«Εγώ όμως τη θέλω»: Η πρόταση «βóμβα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Ελένη, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή...

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Σας αρέσουν τα αγόρια βλέπω, έχετε εμμονή με τα αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπής, “Super Κατερίνα”. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων,...

Κανείς δεν το περίμενε: Αuτοί είναι οι 4 νέοι κριτές του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί ο αγώνας αναζήτησης κριτών για τον νέο κύκλο του «The Voice» που έρχεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα στον ΣΚΑΪ,...

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τις τηλεοπτικές της κόρες!

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, θα κάνει πρεμιέρα τον...
spot_img