24.7 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψυχοκόρες: Οι 10 δυνατές στιγμές μέχρι το φινάλε

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Ψυχοκόρες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές, αφού αυτές είναι οι 10 δυνατές στιγμές μέχρι το φινάλε.

Η Ευανθία μοιράζει την περιουσία της

Έχοντας μείνει μόνη αφού μετά το θάνατο του άντρα της και η Φρόσω φεύγει από το σπίτι, η Ευανθία καταλαβαίνει πως το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να βρίσκεται με την οικογένειά της κι αυτή, είναι ο μικρός Ασημάκης που γέννησε η ψυχοκόρη της και ο Γιωργάκης, ο άλλος γιος του Νάτση, που όπως θα δούμε παρακάτω τον παρατάει η μητέρα του στα χέρια της.

Ανάμεσα στις αποφάσεις που παίρνει είναι να μοιράσει τα κτήματα του Νάτση στον Οδυσσέα και το Στράτο και να ζήσει με τα παιδιά σε σπίτι στην Αθήνα. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, τελικά μένουν για πάντα στην Τρίπολη.

Η Φρόσω βρίσκει το πτώμα του Μέλιου

Οι δυο τους αγαπήθηκαν πολύ όμως όταν η Ευανθία κατάλαβε πως είχαν σκοπό να το σκάσουν από την Τρίπολη, έριξε δηλητήριο στο φαγητό του και τον έριξε στο πηγάδι.

Η Φρόσω όμως σε μία προσπαθεί να βρει αρχαία στο σπίτι του Νάτση ψάχνει στο πηγάδι και βρίσκει το πτώμα του. Η ψυχοκόρη της οικογένειας ταράζεται και δε διστάζει να απειλήσει την Ευανθία πως θα μιλήσει σε όλους για την αποτρόπαια πράξη της.

Κοσμάς και Νέλλα αυτοκτονούν

Βλέποντας η Νέλλα πως ο Κοσμάς είναι έτοιμος να την εγκαταλείψει αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή τους τηρώντας το “για πάντα μαζί” που είχαν υποσχεθεί ο ένας τον άλλον όταν γνωρίστηκαν. Κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου και όταν εκείνος προφασίζεται δουλειές τον παρακαλάει να την πάρει μαζί, όπως και τελικά κάνει.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο Κοσμάς συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τα φρένα του οχήματος του όμως είναι αργά για να αντιδράσει. Η Νέλλα τον φιλάει και το αυτοκίνητο που πέφτει από τον γκρεμό καταλήγει στη θάλασσα. Οι Αρχές θα βρουν το μοιραίο όχημα, ποτέ όμως αυτούς τους δύο.

Ο Σώτος μαθαίνει πως είναι παιδί της Αρχοντούλας

Μη μπορώντας άλλο να πάνε κόντρα στα συναισθήματά τους ο Σώτος και η Μαρίκα αποφασίζουν να παντρευτούν. Όμως εκείνη που δεν θέλει να του κρατάει μυστικά του αποκαλύπτει πως είναι ο βιολογικός γιος της Αρχοντούλας.

Ο άντρας κλονίζεται και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της οικογένειας προκειμένου διαχειριστεί τα συναισθήματά του. Το ίδιο κάνει και η Μαρίκα που αποφασίζει να παντρευτεί έναν άντρα που της έστειλε η Μαργαρίτα.

Η Μαρίκα ετοιμάζεται να παντρευτεί

Η Μαργαρίτα φέρνει σε επαφή την Μαρίκα με το νέο της αφεντικό διπλωμάτη και κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερο της και της ζητάω όχι απλά να τον παντρευτεί αλλά και να τον ακολουθεί στην Αμερική.

Η κοπελιά μην έχοντας να ελπίζει σε κάτι καλύτερο δέχεται και ξεκινούν μαζί τις διαδικασίες του γάμου. Ενός γάμου που δεν θα γίνει αφού ο διπλωμάτης καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να στερήσει την ελευθερία από ένα τόσο καλό και ηθικό κορίτσι.

Η Δεσποινιώ κολλάει σύφιλη και δουλεύει σε οίκο ανοχής

Η Βικτώρια δε σταματά να εκμεταλλεύεται την κοπέλα προκειμένου εκείνη να τους ξεπληρώσει τα χρήματα που χάλασε κατά την προετοιμασία της για τα καλλιστεία. Έτσι, όταν η Δεσποινιώ χαλάει μία συμφωνία με πλούσιο άντρα σε φιλανθρωπική εκδήλωση την βάζει να δουλέψει σε οίκο ανοχής στην Τρούμπα όπου και κολλάει σύφιλη από κάποιον πελάτη.

Στους μελλοντικούς πελάτες όμως βρίσκεται κάποια στιγμή και ο Κοσμάς Κοτρώτσης που τον παρασέρνει σε μία νύχτα έρωτα τονίζοντας του στο τέλος πως τον έχει κολλήσει σύφιλη. Ο άντρας γίνεται έξαλλος και τα βάζει με όλους.

Ο Τάσος νεκρός

ο Τάσος Μέρμηγκας αργεί αλλά τελικά καταφέρνει να συναντήσει την Δέσποινα και μάλιστα σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση όπου η Βικτώρια για μία ακόμη φορά θα την έχει πουλήσει σε κάποιον άντρα μεγαλύτερης ηλικίας.

 

 

Η Δέσποινα όταν τον ακούει να της λέει ότι θέλει να το σκάσουν οι δυο τους αρχικά του δίνει συγχαρητήρια για το οικοδόμημα που έφτιαξε δείχνοντας τον εαυτό της και στη συνέχεια του δηλώνει πως προτιμάει να είναι πόρνη παρά σε σχέση μαζί του.

Οι κουβέντες γίνονται μαχαίρια στην καρδιά του και τον οδηγούν στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή του. Για την ακρίβεια πηγαίνει στο πεδίο βολών όπου οι πλούσιοι καλεσμένοι μεταξύ άλλων επιδίδονται και σε κυνήγι και κάποιος τον πυροβολεί κατά λάθος. Η Δέσποινα τρέχει πάνω του μετανιωμένη αλλά είναι πια αργά.

Η σειρά αποκάλυψη του ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ δε σταματά ακόμα και σήμερα, ένα μήνα πριν το τέλος να μαγεύει το κοινό σε κάθε επεισόδιο. Οι τέσσερις αδερφές Πολύζου συνεχίζουν να ψάχνουν η μία την άλλη ωστόσο το TiVi Σίριαλ σας δίνει σήμερα μία γεύση του τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

Μαρίκα, Βασιλική, Δέσποινα και Φρόσω ξανά μαζί

Ενώ η Μαρίκα ετοιμάζεται να παντρευτεί το διπλωμάτη, η Μαργαρίτα της μηνύει πως στο σπίτι του Κοτρώτση έχει πάει η Δεσποινιώ. Η τελευταία έχει συναντήσει λίγο πριν τυχαία το Σώτο ο όποιος και δέχεται να την πάει στο σπίτι που έμενε με την αδελφή της.

Οι δύο αδερφές συναντιούνται όμως η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωή τους θα έρθει όταν το κουδούνι της πόρτας χτυπήσει και πίσω από αυτή είναι η Φρόσω που ως Ευανθία Νάτση πηγαίνει στην Αθήνα για να δει το σπίτι που αγόρασε.

Η χαρά των κοριτσιών θα ολοκληρωθεί όταν έξω από το σπίτι του Κοτρώτση εμφανιστεί και η Βασιλική η οποία φτάνει εκεί ακολουθώντας την διεύθυνση που βρήκε σε χαρτί στην τσέπη της το οποίο είχε βάλει η Μάγια Αρδίτη.

Η Φρόσω νεκρή

Τα τέσσερα κορίτσια αντιλαμβάνονται γρήγορα πως πηγή όλων των κακών που βίωσαν είναι η Βικτώρια. Θέλοντας λοιπόν να την εκδικηθούν αποφασίζουν να πάνε να την βρουν σε ένα πάρτι που γίνεται προς τιμήν της.

Όμως η Φρόσω που έτσι κι αλλιώς ξέρει πως δεν έχει κάτι να χάσει αφού την ίδια ώρα καταζητείται στην Τρίπολη, ξυπνάει νωρίτερα και πηγαίνει να βρει μόνη τη γυναίκα που της στέρησε τις αδερφές της.

Δεν διστάζει μάλιστα να βγάλει το όπλο που έχει μαζί της και να την απειλήσει. Όμως, την ίδια κίνηση κάνει και η Βικτώρια. Οι δυο γυναίκες πυροβολούν ταυτόχρονα και πέφτουν νεκρές. Μαρίκα, Βασιλική και Δεσποινιώ συνεχίζουν απαρηγόρητες.

Μάγια και Παύλος χωρίζουν

Έστω και αργά η Μάγια καταλαβαίνει πως ο άντρας της είναι ερωτευμένος με την Βασιλική. Παρόλο που μένει έγκυος και οι δυο τους παίρνουν μια όμορφη περίοδο μαζί μετά το θάνατο του πατέρα της, επιλέγει όχι απλά να μην του πει για την εγκυμοσύνη της αλλά και να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι το οποίο μάλιστα αποφασίζει και να πουλήσει.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η κόρη του Αρδίτη θέλει να συνεχίσει τη ζωή της σε μία φτωχική γειτονιά της Αθήνας σε μία προσπάθεια της να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ανθρώπων εκεί. Αντίθετα, ο Παύλος με τα λεφτά που παίρνει από την πώληση του σπιτιού αποφασίζει να εκδώσει την δική του εφημερίδα.

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Ταμπού – Ιάσονας Χρόνης: Αυτός θα είναι ο ρόλος του! Αποκλειστικές λεπτομέρειες

Ένας ζεν πρεμιέ γεννιέται στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου Μία από τις πρεμιέρες που αναμένονται με ενδιαφέρον είναι και αυτή του Ταμπού, της νέας...

Άγιος Έρωτας: Το βίντεο με τη Δανάη Παππά στον ρόλο της μαθήτριας που κάνει σκανταλιές

Η ηθοποιός είναι πειραχτρήρι! Τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Alpha, "Άγιος Έρωτας", συνεχίζονται, και οι ηθοποιοί μοιράζονται στιγμιότυπα από τα παρασκήνια μέσω βίντεο, αποκαλύπτοντας...

Grand Hotel: Αυτός είναι ο ρόλος του Γεροντιδάκη – Με ποια είναι κρυφά ερωτευμένος αλλά αρραβωνιάζεται άλλη;

Το Grand Hotel, η νέα και πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο Ρήγας...

Άγιος Έρωτας – Ηλίας Βαλάσης: «Θα προσπαθήσω να με σιχαθεί ο κόσμος»

Από καλόβολο επιστάτη στο Προξενιό της Ιουλίας θα τον δούμε ως μισητό ενωμοτάρχη στη νέα σειρά του Alpha Ο «Άγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha για...

Διάφανη αγάπη: Ο Στέφανος Λεοντής στον τόπο του εγκλnματος – Eξιχνιάζει τη δική του δoλoφoνία!

Βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha Πυρετωδώς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha, Διάφανη αγάπη, με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη...
spot_img