17.5 C
London
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Σαν Γαλλίδα η Στεφανίδου: Με ολόλευκο τένις look, πλισέ φούστα και λευκές μπαλαρίνες, χαϊδεύει τον σκύλο της στον κήπο

Date:

Share:

Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε ένα απίθανο τένις look και φωτογραφήθηκε με αυτό στον καταπράσινο κήπο του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Το συγκεκριμένο look είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος, κυρίως λόγω της νέας ταινίας “Challengers” με τη Ζεντάγια, η οποία έχει απογειώσει το τένις look αυτή την περίοδο.

H Τατιάνα Στεφανίδου αγαπά το συγκεκριμένο στιλ και το φόρεσε ιδανικά. Συγκεκριμένα φόρεσε μια λευκή πλισέ μίντι φούστα με ένα λευκό τοπ με ρίγες στον λαιμό και τα μανίκια.

Ολοκλήρωσε το Lacoste σύνολό της με λευκές μπαλαρίνες που είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Ακόμα, πρόσθεσε στο σύνολο την Ιt τσάντα της σεζόν, την tote bag του οίκου Βοttega Veneta σε λευκό χρώμα αξίας 2.760 ευρώ.

Προκαλεί “πανικό” η Στεφανίδου: Η φώτο με τσάντα χιλιάδων ευρώ στην “πνιγμένη” από δέντρα αυλη της βίλας της

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανάρτησε μια καινούργια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τον κήπο του σπιτιού της στα βόρεια προάστια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Τ Live του Alpha ποζάρει στον περιποιημένο κήπο της με τον αγαπημένο της σκύλο. Για την εμφάνισή της, επέλεξε ένα λευκό σύνολο εμπνευσμένο από το τένις.

Εμφάνιση με άρωμα…Hollywood

Αν και η Τατιάνα Στεφανίδου αγαπά αυτό το στυλ, το tennis look έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος, χάρη και στη νέα ταινία της Ζεντάγια, “Challengers”.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο από τη Lacoste, το οποίο ολοκλήρωσε με λευκές μπαλαρίνες, ένα αξεσουάρ που είναι ιδιαίτερα της μόδας αυτή τη σεζόν.

Τσάντα για… λίγους

Στη φωτογραφία φαίνεται επίσης η “must-have” τσάντα της σεζόν. Είναι η tote bag του οίκου Bottega Veneta σε λευκό χρώμα, η οποία κοστίζει 2.760 ευρώ.

Ακολουθούν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της παρουσιάστριας

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Παγκόσμια Θλίψη για την Σελιν Ντιόν: “Γροθιά” στο στομάχι το βίντεο τη στιγμή που η τραγουδίστρια παθαίνει κρίση

Η Σελίν Ντιόν, που πάσχει από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, υπομένει μια αγωνιώδη δεκάλεπτη κρίση, σ’ ένα ντοκιμαντέρ, που αποκαλύπτει τη μάχη που...

Με “τσιγγάνικο” λουκ και χωρίς μακιγιάζ: Η Σμαράγδα Καρύδη πανέμορφη και αιθέρια στα 55, «μαγεύει» το Πόρτο

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι γνωστό διεθνώς για την ομορφιά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν αναζητούν εμπειρίες και σε άλλες χώρες....

Άβαφη, με σαγιονάρες και κάπρι: Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε βόλτα με το σκύλο της όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Στην γειτονιά της, στην Κηφισιά έκανε η Ελένη Μενεγάκη την πρωινή της βόλτα, έχοντας την καλύτερη παρέα μαζί της. Η Ελένη Μενεγάκη άβαφτη και ντυμένη...

Αναστασία Γιούσεφ: «Αντέχω μέχρι δύο μέρες χωρίς σuνεύρεση – Συνήθως εγώ πρέπει να είμαι από πάνω»

Στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, φιλοξενήθηκε η Αναστασία Γιούσεφ. Η γνωστή χορεύτρια άνοιξε την καρδιά και τα χαρτιά της, μιλώντας μεταξύ άλλων για την...

Η Αναστασία Παντούση από το Ναυάγιο ποζάρει με το χρώμα του καλοκαιριού που όλες λατρεύουμε

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Αναστασία Παντούση  η αλλιώς Ειρήνη από την πετυχημένη σειρά “Ναυάγιο  ” ποζάρει με το χρώμα του καλοκαιριού που όλες λατρεύουμε. Η...
spot_img