23.9 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σειρές 2024-25: Αναλυτικές υποθέσεις και teasers για όλες τις σειρές της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Η νέα τηλεοπτική σεζόν 2024-25 θα είναι γεμάτη από δραματικές και κωμικές σειρές, με το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού να είναι έντονο.

Δείτε αναλυτικά τις υποθέσεις ανά σειρά

Τα teaser των σειρών έχουν βγει ήδη – όχι όλων – αλλά και οι υποθέσεις έχουν δώσει μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε στη μικρή οθόνη.

Το καστ των ηθοποιών σε όλες τις σειρές είναι εξαιρετικό αφού καθένας τους θα δώσει το δικό του στίγμα είτε στο δράμα, είτε στην κωμωδία.

Παρακάτω θα δείτε όλες τις υποθέσεις των σειρών 2024-25!

Ο Τιμωρός

Έρωτας, προδοσία, εκδίκηση: Ο ΤΙΜΩΡΟΣ, μια σύγχρονη σειρά, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες, έρχεται στον Alpha με τη νέα σεζόν. Πρόκειται για μία πρωτότυπη δραματική σειρά, με πρωτότυπο σενάριο, με πρωταγωνιστή έναν ήρωα ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο. Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιος/οι είναι ο/οι υπεύθυνος/οι που καταστράφηκε η ζωή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Ο μόνος λόγος για να ζήσει; Η εκδίκηση ! Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Διάφανη Αγάπη

Ο ιδιοφυής αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) καλείται να εξιχνιάσει τη δυσκολότερη υπόθεση των τελευταίων ετών και την πιο παράξενη. Τη δολοφονία του!

Όσο κι αν φαντάζει απίστευτο, θα το δούμε να συμβαίνει!

Για τον οξυδερκή και αποτελεσματικό αστυνόμο Στέφανο Λεοντή δεν υπάρχουν κανόνες όταν πρόκειται να εξιχνιάσει ένα έγκλημα.

Στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, κείτονται δύο πτώματα με τα όπλα τους.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τα περιπολικά και τους αστυνομικούς. Τα πρώτα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι οι δύο νεκροί έχουν πυροβολήσει ο ένας τον άλλον.

Άγιος Έρωτας

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Πελοπόννησος, σήμερα.

Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας… από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά. Ας είναι καλά το Τζέλα Δ και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας.

Με ένα all-star cast ηθοποιών, σε ένα all-dream σκηνικό, αλμοδοβαρικά, υπέρλαμπρα ρούχα και εμβληματικό μακιγιάζ, θα απολαύσουμε την στροφή της τηλεόρασης από το γκλάμουρους βλαχομπαρόκ στην ελληνική ύπαιθρο και θα γελάσουμε με γαργαλιστικές ατάκες που όλοι έχουμε λατρέψει. Ένα camp τηλεοπτικό αριστούργημα με σπιρτόζικες ιστορίες και αναμνήσεις που έχουν «γράψει» βαθιά μέσα μας και ίσως μας έχουν διαμορφώσει τηλεοπτικά.

Το λαϊκό αυτό υπερθέαμα υπογράφουν μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους (σύνθεση) και η Αφροδίτη Μάνου (στίχοι) με 14 πρωτότυπα τραγούδια που θα διανθιστούν με φαντασμαγορικές, Δαλιανιδικές χορογραφίες.

Την παραγωγή υπογράφει η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου που έχει χρόνια συνεργασία με τους δημιουργούς και πρόσφατα έφτιαξαν μαζί τους Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha, για να διαλευκάνει αν όντως το Τζέλα Δ… είχε φουγάρα!

Μαύροι Πίνακες

Μία νεαρή μαθήτρια, άγρια δολοφονημένη.

Μία επαρχιακή πόλη, γεμάτη μυστικά και ψέματα.

Ένας αδίστακτος δολοφόνος, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα ανατριχιαστικό μοτίβο.

Ένας αγώνας δρόμου να συλληφθεί, πριν χτυπήσει ξανά…

Οι Λεύκες, μία μικρή κωμόπολη στην ελληνική επαρχία, συγκλονίζονται από τη δολοφονία μίας έφηβης μαθήτριας. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ζητά ενισχύσεις από την Αθήνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο φονιάς.

Σύντομα, διαπιστώνουν ότι πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος χρησιμοποιεί στα εγκλήματά του μοτίβα από τους περίφημους «Μαύρους Πίνακες» του Φρανσίσκο Γκόγια. Η έρευνα θα αποκαλύψει μία εφιαλτική αλήθεια, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί…

Οι ύποπτοι πολλοί και όλοι έχουν κίνητρο…

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα…

Ο δολοφόνος έτοιμος να χτυπήσει ξανά…

«Ο ύπνος της λογικής, γεννάει τέρατα», Φρανσίσκο Γκόγια

Ταμπού

Το Ταμπού είναι ένα ψυχοκοινωνικό θρίλερ με αστυνομικές προεκτάσεις που εξελίσσεται στα Γιάννενα.

«Ξεκινήσαμε γυρίσματα, ήμασταν αυτή τη βδομάδα στα Γιάννενα, πήγαμε στα Τζουμέρκα, στα Ζαγοροχώρια. Είμαι γεμάτος από εικόνα. Είναι καταπληκτικές οι περιοχές, μια άλλη πλευρά της Ελλάδας που ξετρελαθήκαμε όλοι μας. Τα γυρίσματα ήταν φανταστικά».

«Είναι ένα αστυνομικό μυστηρίου που έχει και την ερωτική βάση γιατί με τη Βάνα αυτό κάνουμε τόσα χρόνια. Είναι ένα σίριαλ με πολλούς νέους ηθοποιούς, καινούργιες φάτσες, πολύ ταλαντούχα παιδιά. Τους πιο πολλούς δεν τους έχουμε δει ποτέ, ήταν και ο στόχος αυτός. Φυσικά έχουμε και γνωστούς ηθοποιούς αλλά αυτό θα το αφήσουμε να ανακοινωθεί από το κανάλι την ώρα που πρέπει» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Αντρέας Γεωργίου.

Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το TV 24, είναι τρία αδέλφια. Ο Μέμος Μπεγνής είναι ένας συντηρητικός πανεπιστημιακός, παντρεμένος με την Κατερίνα Μισιχρόνη και έχουν δύο παιδιά, έναν γιο 21ός και μία κόρη 8. Η σύζυγός του συνάπτει σχέση με έναν από τους αδελφούς του και το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίγεται όταν γίνεται η αποκάλυψη. Ο ίδιος ο Μπεγνής είχε αποκαλύψει ότι ένας από τους αδελφούς του θα είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Grand Hotel

Κηφισιά 1925. Ο μίτος της ιστορίας με επίκεντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός καταφθάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδελφής του, η οποία εργαζόταν εκεί. Από έναν συνάδελφό της πληροφορείται ότι την απέλυσαν λόγω κλοπής. Όμως, εκείνος δεν πείθεται!

Καθώς υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνη εις βάρος της είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Η υπόθεση της εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας. Ο αδελφός του θύματος κάνει σκοπό της ζωής του τον εντοπισμό του δράση. Βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών.

Ο νεαρός άντρας θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές. Μόνη σύμμαχός του θα γίνει στην πορεία η κόρη της ιδιοκτήτριας., μια γοητευτική γυναίκα με ανεξάρτητο πνεύμα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή κατόπιν των πιέσεων της μητέρας της, την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά.

Όταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, θα δεχτεί να τον βοηθήσει. Παράλληλα, την υπόθεση προσπαθεί να ερευνήσει και ένας αστυνομικός με δυσμένεια.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς σε αρκετά μεγάλη ηλικία στις αρχές του 20ου αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το «καταραμένο» χάρισμά του. Μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα.

Σε εκείνη άλλωστε ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο και που βρήκε ο Μισέλ στο τέλος της σειράς.

Όπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή συμβόλιζαν το καλό με το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη Μαρία Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η εμφάνιση της ηθοποιού στο τρέιλερ έγινε στον πύργο των Λασκαραίων καθώς θα δούμε τη σχέση που είχε με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Όπως λένε οι πληροφορίες του TV24, στα νέα επεισόδια θα δούμε να δίνονται απαντήσεις και σε πολλά ερωτηματικά που άφησε ο πρώτος κύκλος της σειράς στο φινάλε.

Παιχνίδια Εκδίκησης

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα που στο επίκεντρό της έχει την απιστία και το ερώτημα «θα τη συγχωρούσες ποτέ;».

Η σειρά σταθμός του BBC  με πρωταγωνίστρια τη Σουράν Τζόουνς έχει διασκευαστεί σε πάνω από 10 χώρες ενώ έχει κατακτήσει και τηλεοπτικό βραβείο BAFTA.

Η ηθοποιός μιλώντας στην παρουσίαση ανέφερε ότι η ηρωίδα της έρχεται σε επαφή με τα βαθύτερα ένστικτά της όταν ανακαλύπτει την προδοσία του συζύγου της ενώ ο Νίκος Κουρής έθεσε μερικά ερωτήματα που δίνουν το πλαίσιο της σειράς:

«Μπορεί κάποιος να είναι ερωτευμένος με δύο ανθρώπους ταυτόχρονα ανεξαρτήτως φύλου; Αντέχει κάποιος την προδοσία; Το τρίτο πρόσωπο ανανεώνει τη σχέση ή την καταστρέφει;».

Η υπόθεση της βρετανικής βερσιόν – η οποία προβάλλεται στο Ertflix για όποιον ενδιαφέρεται- έχει ως εξής:

Η γιατρός Φόστερ είναι μια ικανή και αξιοσέβαστη επαγγελματίας, άνθρωπος που την εμπιστεύονται όλοι και ταυτόχρονα είναι και μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος. Η ζωή της όλη ανατρέπεται, όταν υποψιάζεται ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση. Είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια. Πόσο μακριά θα φτάσει άραγε και πόσες άλλες προδοσίες θα βρει μπροστά της;

Η Μαρία που έγινε Κάλλας

Η κοινωνική βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων καταγράφει με διεισδυτική ματιά τη μεταμόρφωση της νεαρής Μαρίας Κάλλας από ασχημόπαπο στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών, την περίοδο της Κατοχής, στην Αθήνα.

Παρακολουθούμε τη Μαρία μέσα από τη σχέση της με τα βασικά πρόσωπα της νεανικής ζωής της: τη μητέρα της, την Ισπανίδα δασκάλα της, τον βαρύτονο εραστή της, την πιανίστρια αδελφή της, τον Γερμανό μαέστρο. Όμως, καθένας από αυτούς, εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της, έχει άλλα σχέδια για τη Μαρία.

Μ’ ένα ταξίδι ανάμεσα στην αγάπη και την αιωνιότητα, η Μαρία ψάχνει κάποιον που θα την αγαπήσει γι’ αυτό που είναι, χωρίς όρους ή απαιτήσεις. Η έλλειψη αγάπης αποτελεί την κινητήρια δύναμη, ώστε να αναπτύξει το ταλέντο της και να καλλιεργήσει τη μοναδική φωνή της, που αποτελεί σημείο αναφοράς και ορόσημο για την όπερα παγκοσμίως.

Η σειρά βασίζεται στη συλλογή πληροφοριών από το βιβλίο «Η άγνωστη Κάλλας» του ιστορικού Νικόλα Πετσάλη-Διομήδη, «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ: Το ασχημόπαπο που έγινε ντίβα στα χρόνια της Κατοχής στην Αθήνα».

Η παραλία

Η δεύτερη σεζόν της σειράς μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος. Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και αναζητούν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Ταυτόχρονα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν. Μια ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν, αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν, και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν, αργά ή γρήγορα, θα ζητήσουν εκδίκηση.

Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην πατρογονική γη και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια Τουφεξή (Αφροδίτη Λιάντου) θα φέρουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο, αλλά ταυτόχρονα παράφορο, έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει. Δεν γίνεται ο ένας να επιτύχει, χωρίς να αποτύχει ο άλλος.

Ηλέκτρα

Το σκληρό φως του ήλιου φωτίζει το μικρό νησί της Αρσινόης. Ένοχα μυστικά, προδοσίες, εγκλήματα, έρχονται στο φως. Ο καθρέφτης γυρνάει ανάποδα. Ο Σωτήρης, προδομένος από γυναίκα, πατέρα κι αδερφό, θα γίνει από θύμα θύτης. Οι επιλογές του σε αυτό το ταξίδι εκδίκησης θα τον οδηγήσουν στο μοιραίο τέλος. Ο Νικόλας, σ’ ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, θα γίνει από θύτης θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας. Η Νέμεσις είναι εδώ για τον Νικόλα μα και για την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη, αλλά και προδόθηκε από τον Παύλο.

Ο αρραβώνας της κόρης της μαζί του θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα που έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της. Θα τ’ αντέξει; Ηλέκτρα, Σωτήρης, Παύλος, Νεφέλη και Νικόλας παλεύουν να ζήσουν, να λησμονήσουν, ν’ αγαπηθούν, να εκδικηθούν, να εξιλεωθούν. Όλοι τους έρμαια της μοίρας μα και των επιλογών τους. Καθένας στον πόνο του, καθένας στη μοναξιά του μα και στην οργισμένη εκδίκησή του… Στο τέλος, ποιος θα νικήσει, μα και ποιος θα διαλύσει; Τι θα απομείνει; Ραγισμένες ψυχές, σκόρπια κομμάτια χάους που μονάχα ένα χέρι θεϊκό θα μπορέσει να συναρμολογήσει.

 

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Σας αρέσουν τα αγόρια βλέπω, έχετε εμμονή με τα αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπής, “Super Κατερίνα”. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων,...

Κανείς δεν το περίμενε: Αuτοί είναι οι 4 νέοι κριτές του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί ο αγώνας αναζήτησης κριτών για τον νέο κύκλο του «The Voice» που έρχεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα στον ΣΚΑΪ,...

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τις τηλεοπτικές της κόρες!

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, θα κάνει πρεμιέρα τον...

Αρχελάου 5: Η «πληρωμένη» απάντηση της συγγραφέως της σειράς στα επικριτικά σχόλια

Το μήλον της έριδος φαίνεται ότι έχει γίνει η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1, Αρχελάου 5, τις τελευταίες ημέρες. Κατά την πρεμιέρα της σειράς, τα...

Η Γη της ελιάς: Η σχέση Βασιλικής – Μιλτιάδη σε πρώτο πλάνο – Θα γίνουν ζευγάρι ή όχι;

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει για τον δεύτερο κύκλο της και η αγωνία κορυφώνεται καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές,...
spot_img