23.9 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ταμπού – Ιάσονας Χρόνης: Αυτός θα είναι ο ρόλος του! Αποκλειστικές λεπτομέρειες

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Ένας ζεν πρεμιέ γεννιέται στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου

Μία από τις πρεμιέρες που αναμένονται με ενδιαφέρον είναι και αυτή του Ταμπού, της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου στο Mega.

Η αστυνομική δραματική σειρά ασχολείται με μια δολοφονία που θα ταράξει την φοιτητική κοινότητα των Ιωαννίνων όπου και διαδραματίζεται η σειρά.

Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι η οικογένεια Καρτάλη, τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μέμος Μπεγνής, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ιάσονας Χρόνης και Εβίτα Αγαΐτση θα ενσαρκώσουν τα 4 αδέλφια Καρτάλη, Λουκιανό, Γαβριήλ, Έκτορα και Αλεξάνδρα.

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει τα στοιχεία του ρόλου του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της Εβίτας Αγαΐτση (Γαβριήλ και Αλεξάνδρα Καρτάλη αντίστοιχα).

Ταμπού: Εβίτα Αγαΐτση και Θεοχάρης Ιωαννίδης ως Αλεξάνδρα και Γαβριήλ Καρτάλης

Και ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε αποκλειστικά το προφίλ του Έκτορα Καρτάλη!

Ταμπού: Αυτός είναι ο Έκτορας Καρτάλης (Ιάσονας Χρόνης)

Ο Έκτορας Καρτάλης είναι ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας. Είναι -όπως φαίνεται και στο τρέιλερ- δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στα Ιωάννινα. Είναι παντρεμένος με την Μελία (Νίκη Βακάλη) εδώ και τρία χρόνια και αγαπάει πολύ τα παιδιά.

Μια νέα γυναίκα έχει μπει στη ζωή του και τον ωθεί να κάνει μια νέα αρχή στα προσωπικά του. Θα δεχτεί τόσο εύκολα η σύζυγός του να τον αφήσει να βγει από τη ζωή του;

Όπως ήδη σας γράψαμε αποκλειστικά, ο Γαβριήλ και ο Λουκιανός Καρτάλης (Μέμος Μπεγνής) κουβαλούν ένα μεγάλο βαρίδι από το παρελθόν το οποίο παραμένει ως κηλίδα εντός της οικογένειας Καρτάλη. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Προσπαθούν να προστατέψουν το σκοτεινό εκείνο γεγονός από το φως της δημοσιότητας, αλλά και να το κρατήσουν μακριά από τον μικρότερο αδερφό τους, τον Έκτορα.

Ποιος είναι ο Ιάσονας Χρόνης;

Ο Ιάσονας Χρόνης είναι ένα από τα πολλά νέα ταλέντα που ο Αντρέας Γεωργίου βάζει στη νέα του σειρά και κάτι μας λέει ότι βρήκαμε τον νέο ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης.

Πολυτάλαντος, ξεκίνησε να γράφει ποίηση και στίχους όταν ήταν έφηβος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους της Αθήνας. Στα 18 του μετακόμισε στην Αμερική όπου έζησε 2 χρόνια και φοίτησε στο Kennesaw State University της Georgia , με σπουδές πάνω στην φιλοσοφία. Εκεί πήρε την απόφαση να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα εφόσον ενέδωσε στην μουσική και την νοσταλγία του, διακόπτοντας τις σπουδές του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iasonas Chronis (@jasonpchronis)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iasonas Chronis (@jasonpchronis)

Θέλοντας με κάποιο τρόπο να συνοδέψει τα γραπτά του καταπιάστηκε με την κιθάρα. Αυτοδίδακτος, μέσω της μουσικής του, έχει βασικό στόχο την άλλοτε χιουμοριστική κι άλλοτε όχι, εξιστόρηση, της βιωματικής υποκειμενικότητας του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iasonas Chronis (@jasonpchronis)

Δείγματα της δουλειάς του ως τώρα αποτελούν το single «Τι να πω» σε δικούς του στίχους και μουσική, το οποίο μάλιστα απολαύσαμε στο Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ όπου ήταν καλεσμένος.

Επίσης συμμετείχε στα «Κορίτσια του Αυγούστου» του Πάνου Σουρούνη στον Σταυρό του Νότου, στη θεατρική παράσταση «Σεβάς Χανούμ» του Κωνσταντίνου Ρήγου ενώ τηλεοπτικά θα μας συστηθεί σε λίγες μέρες στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου στο Mega, Ταμπού.

Ταμπού: Η υπόθεση

Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, το Ταμπού ξετυλίγει το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας.

Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, από κοινού με ένα πλούσιο καστ νέων και ανερχόμενων ηθοποιών αναλαμβάνουν να δώσουν πνοή σε μια τηλεοπτική ιστορία που διαθέτει όλα τα συστατικά για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Στο επίκεντρο της ιστορίας της νέας σειράς Ταμπού του MEGA, η οικογένεια Καρτάλη. Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα.

Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα.

Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

Στο Ταμπού πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Μυρτώ Αλικάκη, Γιωργής Τσαμπουράκης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Χριστόδουλος Μαρτάς, Αθηνά Ροδίτου, Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού

Συμμετέχουν: Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Σας αρέσουν τα αγόρια βλέπω, έχετε εμμονή με τα αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπής, “Super Κατερίνα”. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων,...

Κανείς δεν το περίμενε: Αuτοί είναι οι 4 νέοι κριτές του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί ο αγώνας αναζήτησης κριτών για τον νέο κύκλο του «The Voice» που έρχεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα στον ΣΚΑΪ,...

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τις τηλεοπτικές της κόρες!

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, θα κάνει πρεμιέρα τον...

Αρχελάου 5: Η «πληρωμένη» απάντηση της συγγραφέως της σειράς στα επικριτικά σχόλια

Το μήλον της έριδος φαίνεται ότι έχει γίνει η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1, Αρχελάου 5, τις τελευταίες ημέρες. Κατά την πρεμιέρα της σειράς, τα...

Η Γη της ελιάς: Η σχέση Βασιλικής – Μιλτιάδη σε πρώτο πλάνο – Θα γίνουν ζευγάρι ή όχι;

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει για τον δεύτερο κύκλο της και η αγωνία κορυφώνεται καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές,...
spot_img