21.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ταμπού: Ποιος είναι τελικά ο ένοχος;

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Η νέα σειρά του Mega κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 22:50

Γεμάτο μυστήριο είναι η νέα δραματική σειρά του Mega, Ταμπού, με την ήσυχη πόλη των Ιωαννίνων να διαταράσσεται από μια δολοφονία.

Τα μυστικά είναι πολλά, το παρελθόν κανενός δεν είναι φωτεινό και όλα θα αρχίσουν να βγαίνουν στο φως!

Η αστυνομία αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της δολοφονίας και φυσικά δεν είναι μόνο που θα απασχολήσει αφού οι οικογένειες της περιοχής ξέρουν καλά να κρύβονται.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 22:50 και ήδη από τα τρέιλερ βλέπουμε το χάος που θα επικρατήσει.

Spoiler Tv – Όλα τα νέα για Σειρές & Ταινίες

Ποιος είναι τελικά ο ένοχος;

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Ταμπού – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Σύμφωνα με το TV24, μία μεγάλη παρέα φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακαλύπτει σε μία βόλτα της στη λίμνη Παμβώτιδα κάτω από τα παγωμένα νερά της ένα μεγάλο μυστικό, το νεκρό σώμα μίας γυναίκας. Όλοι θα συγκλονιστούν και μοιραία θα καλέσουν την αστυνομία.

Οι ανακρίσεις θα ξεκινήσουν και ένα ντόμινο αποκαλύψεων θα βγει στην επιφάνεια. Φίλοι και γνωστοί παρασύρονται, μυστικά γίνονται γνωστά στην μικρή και κλειστή τοπική κοινωνία, σχέσεις κρύβονται, κάποιες άλλες ολοκληρώνονται και μία σειρά από λάθη επαναλαμβάνονται.

Spoiler Tv – Όλα τα νέα για Σειρές & Ταινίες

Όλα υπό το βλέμμα της αστυνομίας που δεν σταματά να ψάχνει για ενόχους, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν.

Σύμφωνα με το TV24, όταν αρχίσουν να βγαίνουν στο φως των Ιωαννίνων κι άλλα πτώματα το παρελθόν των ηρώων του Ταμπού θα μπει στο μικροσκόπιο και το κοινό θα αρχίσει να μετράει νικητές και χαμένους.

Ταμπού – Η υπόθεση της σειράς

Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, το Ταμπού ξετυλίγει το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας.

Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, από κοινού με ένα πλούσιο καστ νέων και ανερχόμενων ηθοποιών αναλαμβάνουν να δώσουν πνοή σε μια τηλεοπτική ιστορία που διαθέτει όλα τα συστατικά για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Στο επίκεντρο της ιστορίας της νέας σειράς Ταμπού του MEGA, η οικογένεια Καρτάλη. Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα.

Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα.

Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

Ταμπού – Οι ηθοποιοί της σειράς

Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Μυρτώ Αλικάκη, Γιωργής Τσαμπουράκης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Χριστόδουλος Μαρτάς, Αθηνά Ροδίτου, Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού

Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα.

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Με απώλειες το νέο «The Voice»: Ο λόγος που ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ άφησαν εκτός τον Σάκη Ρουβά

Επιβεβαιώθηκε από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά που ήθελε τον ΣΚΑΪ να έχει καταλήξει στην τετράδα των κριτών του νέου «The Voice»...

«Εγώ όμως τη θέλω»: Η πρόταση «βóμβα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Ελένη, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή...

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Σας αρέσουν τα αγόρια βλέπω, έχετε εμμονή με τα αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της εκπομπής, “Super Κατερίνα”. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων,...

Κανείς δεν το περίμενε: Αuτοί είναι οι 4 νέοι κριτές του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί ο αγώνας αναζήτησης κριτών για τον νέο κύκλο του «The Voice» που έρχεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα στον ΣΚΑΪ,...

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τις τηλεοπτικές της κόρες!

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, θα κάνει πρεμιέρα τον...
spot_img