18.3 C
London
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Το Ναυάγιο – Επόμενα επεισόδια από 17/6/24 έως 19/6/24

Date:

Share:

Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 17/6/24 έως 19/6/24.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 108 στις 17/6/2024

Επεισόδιο 108

Δευτέρα

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Ο Ιπποκράτης και ο Πέτρος πιάνονται στα χέρια. Η Ειρήνη ακούει τη συμπλοκή των δύο ανδρών κλειδωμένη στο δωμάτιο και ανήμπορη να αντιδράσει. Οι μάσκες πέφτουν.

Ο Πέτρος τού ζητάει να παραδεχθεί τα εγκλήματά του, την ίδια ώρα που το Λιμενικό βρίσκει στη θάλασσα το πτώμα της Ευγενίας. Η κατάθεση του Βασίλη συνταράσσει το δικαστήριο, ενώ η Λίνα βλέπει όλους της τους φίλους να της γυρνούν την πλάτη εξαιτίας της κατάθεσής της.

Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, έρχεται από την αδελφή της: η Βάσω της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πατέρα τους. Ο Δημήτρης απελπισμένος στρέφεται στη μόνη κόρη που του έχει απομείνει, τη Θοδώρα.

Η Αλίκη δηλώνει στους ναυαγούς ότι είναι αποφασισμένη να καταθέσει, αλλά ο Παντελίδης κρύβει έναν άσο στο μανίκι του. Η Στέλλα ζητάει από τον Σάββα να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει και να πάρει πίσω το μωρό της. Η Δήμητρα καταλαβαίνει τι είναι θαμμένο κάτω από τις τριανταφυλλιές. Το τέλος του Ιπποκράτη πλησιάζει.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 109 στις 18/6/2024

Επεισόδιο 109

Τρίτη

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Οι καταθέσεις του Άγγελου, της Μαρίας και του Στελή είναι κόλαφος για τον εφοπλιστή Βασιλείου και συγκινούν το ακροατήριο του δικαστηρίου. Η Θοδώρα, συγκλονισμένη μετά τις αποκαλύψεις του Δημήτρη, αποφασίζει να φύγει για την Αθήνα για να λογαριαστεί με τη μητέρα της.

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι γίνεται στην κλινική με το εμπόριο βρεφών και ζητάει από τη Μαριάννα να συναντηθούν. Ο Ιπποκράτης καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα της Ευγενίας και αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του.

Η Δήμητρα και η Ειρήνη βρίσκουν ευκαιρία και βγαίνουν στον κήπο αποφασισμένες να ανακαλύψουν πού βρίσκεται θαμμένο το πτώμα της Κλαίρης.

Η αλήθεια που ανακαλύπτουν τις συγκλονίζει. Ο Στελής μαθαίνει από τη Λαμπρινή την αλήθεια για το ποιόν του Ιπποκράτη και τρέχει να τον αντιμετωπίσει κραδαίνοντας ένα πιστόλι.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 110 στις 19/6/2024

Επεισόδιο 110

Τετάρτη

Ο Ιπποκράτης μαθαίνει ότι η Ειρήνη τον κατέδωσε στην αστυνομία και το μυαλό του θολώνει. Η οργή του ξεσπάει πάνω της και πριν το καταλάβει βρίσκεται με ένα μαχαίρι στο χέρι του.

Ο καπετάν Στελής πλησιάζει αποφασισμένος να εκδικηθεί για την Ειρήνη ενώ ο Πέτρος τρέχει κι αυτός στο σπίτι για να προλάβει το κακό. Στο δικαστήριο η κατάθεση του καπετάν-Αντρέα διαλύει τον Μιχάλη που φοβάται ότι δεν γλιτώνει την καταδίκη.

Θα αντέξει ο παλιός του φίλος να τον δει να μπαίνει φυλακή; Ο Μάκης μαθαίνει ότι η Λίνα θα παντρευτεί τον Όθωνα. Ο Άγγελος αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κατάθεσής του και παίρνει μια γενναία απόφαση. Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει τα πάντα. Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Κλαίρης.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης αuτoκτόvnσε και ο Γιάννης Στάνκογλου τον αποχαιρετά: «Άντε γεια… Ήσουν μεγάλο καθiκι»

Στο προτελευταίο επεισόδιο για τη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA, τα είδαμε όλα. Ένας πρωταγωνιστής της σειράς έβαψε τα χέρια του στο αίμα, το δικό...

Power of Love – Σάλος με τις απόψεις του παίκτη για τις γυναίκες: «Τον αναγνώρισα από τα social, θέλετε να σας πω τι ανεβάζει;»

“Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της”. Πρεμιέρα έκανε απόψε (30/6)...

Το Ναυάγιο: Φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο

Το «Ναυάγιο», η δραματική σειρά του MEGA που κατέκτησε τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή με το καθηλωτικό σενάριο και τις εξαιρετικές ερμηνείες του...

Το Ναυάγιο – Ψαρουδάκη: «Όταν διάβασα την τελευταία σκηνή…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Mytv παραχώρησε η Στέλλα Ψαρουδάκη, η τηλεοπτική Βάσω Γιαννακάκη στη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο» και...

Το Ναυάγιο – Σκιαδαρέσης: «Ήθελα ο Παντελίδης να μισηθεί πολύ»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τον ρόλο του Παντελίδη που υποδύθηκε στη σειρά του MEGA “Το Ναυάγιο”. Αρχικά, ο σπουδαίος κι...
spot_img