23.1 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις της Τετάρτης 2/10

Δημοσιεύθηκε:

Κοινοποιήστε το:

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δε θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του.

Ταύρος

Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες. Προβάλετε τις καινούριες σας ιδέες και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές.

Ζώδια Σήμερα – Ημερήσιες & Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμοι

Εάν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα.

Καρκίνος

Πείτε πράγματα που σας ενοχλούν και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας. Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Λέων

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε. Αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές έρχονται να σας δώσουν ελπίδες.

Παρθένος

Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε συμπεράσματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε.

Ζώδια Σήμερα – Ημερήσιες & Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός

Εάν δώσετε απλόχερα στοργή και αγάπη να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσουν. Φανείτε δημιουργικοί και λύστε με τη λογική πρακτικά θέματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός

Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μη ζηλεύετε έχοντας μόνο ενδείξεις. Αφού τα επαγγελματικά σας πάνε καλά, βάλτε σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά σας.

Τοξότης

Το χαμόγελο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κυκλοθυμική συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας. Διεκδικήστε ότι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

Αιγόκερως

Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης βδομάδας, για να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς. Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους πριν σας γίνουν φορτικοί.

Ζώδια Σήμερα – Ημερήσιες & Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος

Η ανάγκη δράσης στους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας.

Ιχθύς

Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξει κατά ένα μέρος η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις στο οroskopos.gr.

Κάνε εγγραφή στο NewsBeat.gr

━ περισσότερα σαν κι αυτό ...

To μοναδικό ζώδιο που τα πηγαίνει καλά με όλους – Ως φίλος, συνεργάτης και σύντροφος

Η συμβατότητα μεταξύ των ζωδίων ήταν πάντα μεγάλο θέμα συζήτησης. Ένα από πιο συνηθισμένα ζητήματα που καλείται να λύσει η αστρολογία είναι τα ταιριάσματα των ζωδίων. Ταιριάζουν τελικά τόσο...

Οι μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων για τον Οκτώβριο

Ένας μήνας για γερά νεύρα! Τα πάντα περιλαμβάνει ο μήνας Οκτώβριος για όλα τα ζώδια με την Άντα Λεούση να δίνει αναλυτικά τις προβλέψεις στο oroskopos.gr ΚΡΙΟΣ: Στις 17...

Τα 3 τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου – Επαγγελματικές επιτυχίες, οικονομικά κέpδη και ρομαντικά τετ-α-τετ

Ο Οκτώβριος έρχεται προσφέροντας απλόχερα πολλές υποσχέσεις σε ορισμένα ζώδια, με τρία από αυτά να κερδίζουν την πρωτιά στη λίστα με τα πιο τυχερά. Ο...

Θα «τραβήξουν» ξαφνικά πάνω τους το χρήμα: 3 ζώδια που ό,τι αγγίζουν θα γίνεται «χρυσός»

Ζώδια: Σύμφωνα με την αστρολογία, ότι πιάσουν στα χέρια τους αυτά τα τρία ζώδια θα γίνεται... «χρυσός» το επόμενο διάστημα. Η αστρολογία μας δίνει την...

Βγάζει συνέχεια κακiα, δεν εκτιμά τίποτα: Αuτό είναι το πιο κακó ζώδιο, με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα

Οι άνθρωποι γενικότερα έχουν διάφορα θετικά ή αρνητικά στοιχεία στον χαρακτήρα τους, όμως υπάρχει ένα ζώδιο που η συμπεριφορά του είναι ιδιαίτερα άσχημη. Το ζώδιο...
spot_img